7 tittel-forslag til bryllupsboken

Av Fotoknudsen 22. mars 2024

På jakt etter en fin tittel til bryllupsalbumet? Sjekk ut våre syv unike tittel-forslag, alt fra sangtitler som matcher kjærligheten deres, til det helt enkle, kun med navnene deres på. Les videre for mer inspirasjon og lag din egen vakre minnebok hos fotoknudsen.

En fotobok fra bryllupet handler ikke bare om en dag. Bryllupsdagen er den viktigste begivenheten i deres forhold, en dag dere gjerne vil gjenoppleve igjen og igjen. Om denne dagen markerer starten på en fantastisk reise sammen, eller den er det neste steget i et langt og fint forhold, det finnes ikke bedre måter å bevare magien på, enn med et personlig bryllupsalbum.

Bryllupsbok: Din kjærlighetshistorie

Et bryllupsalbum er så mye mer enn bare en bok med bilder. Hver side forteller en nydelig historie – fra de spente øyeblikkene før seremonien og hverandres ‘ja’, og til festen etterpå. Gjør disse øyeblikkene om til en nydelig historie dere vil glede dere over for alltid. Og enda bedre, lag kopier av fotoboken deres og gi dem i gave til familie og venner. Men så kommer spørsmålet, hva skal du kalle en så viktig fotobok?

1. Sangtitler

kjærlighetshistorien deres, enten det er melodien til bryllupsvalsen eller en sang som betyr noe helt spesielt for dere begge to.

Topp tre bryllupssanger som gir gode boktitler: Heavenly Day (Patty Griffin), Stand by Me (Ben E. King), Can’t Help Falling in Love (Elvis Presley). Se vårt temadesign, “”Håndlaget kjærlighet””, og lek med forskjellige sangtitler og bilder fra bryllupsvalsen.

2. Du og jeg

Noen ganger er det best å holde det enkelt og jordnært, lag noe som fungerer best og som passer personligheten deres som par. Gjør det personlig ved å bruke begges fornavn som hovedtittel på albumet og ta med bryllupsdatoen nedenfor. Ta med et av favorittbildene fra den store dagen og lag en bryllupsbok som er typisk dere.

3. Forseglet

For et litt romantisk preg, legg til “Forseglet”, kombinert med navnene deres. Dette klassiske valget gir et elegant og tidløst preg til bryllupsalbumet, og fanger samtidig opp den fine kjærligheten mellom dere to.

4. En perfekt dag

Gjør bryllupsalbumet personlig med tittelen “En perfekt dag”. Ta en titt på våre forhåndsdesign, “Hagebryllup” eller “Frisk fersken”, for en jordnær og intim touch som rammer inn denne fantastiske dagen på en nydelig måte.

5. Det er ikke reisen, men målet som er viktig

Hvis du leter etter noe helt spesielt, prøv å bruke et sitat som tittel på bryllupsalbumet ditt. Hvis “ja”-øyeblikket ditt utspilte seg mot et fantastisk bakteppe, da kan temaet “Avslappet som oss” være passende. Kombiner dette med vårt tema, “Elegant stil” eller la kreativiteten blomstre ved å starte med et tomt lerret.

6. Søte kallenavn

Har du og partneren din egne kallenavn på hverandre? Omfavn denne koselige gesten ved å bruke kallenavnene som tittel på fotoboken. Prøv det på designet “Øyeblikksbilder”, og kombiner kallenavnene med søte, spontane bilder fra den store dagen.

7. Vår bryllupsdag

Å velge en klassisk tittel som “Vår bryllupsdag” er et tidløst valg som virkelig fanger essensen av den store dagen. Vurder å legge til bryllupsdatoen under tittelen eller inkludere navnene for et personlig preg som forsterker det høytidelige i fotoalbumet ditt.

Bryllupsdagen din markerer en milepæl i deres felles historie, og kjærlighetshistorien deres fortjener å bli feiret. En nydelig fotobok er den perfekte måten å feire den på. Start på din fotobok fra bryllupet hos fotoknudsen i dag!