Våre beste tips til eksamensgaver

Av Fotoknudsen 3. april 2024

En eksamen markerer en viktig milepæl i livet, og hvilken bedre måte er det å feire på, enn med en personlig gave? Se våre beste tips til eksamensgave de vil garantert sette pris på.

Viktige milepæler skal feires, og en avsluttende eksamen er intet unntak. Den representerer år med hardt arbeid og utvikling og et steg til en ny begynnelse. Uansett skole, høyskole, universitet eller et stort skritt mot nye horisonter, sjekk listen vår med gjennomtenkte tips til eksamensgaver for å komme i gang med å lage noe spesielt.

Hva kjennetegner den perfekte eksamensgaven?

Å velge den perfekte eksamensgaven handler om å feire en stor begivenhet og vise dine kjære hvor stolt du er av dem. Tenk tilbake på din egen eksamen – følelsen av å ha oppnådd noe og å vite at venner og familie var der for å støtte deg. Det er denne følelsen du ønsker å fange med din eksamensgave. Om den er til ditt barn, barnebarn, niese, nevø eller bestevenn, hver gave bør være like unik som reisen deres.

1. En fotobok fylt med minner

Feire de forskjellige periodene underveis med en personlig fotobok fylt med minner og milepæler. Fra de første skoledagene til veien videre, fortell historien om prestasjoner, vennskap og opplevelser som har ført frem til dette øyeblikket.

Vårt beste tips: Gjør det lille ekstra og ta med bildetekster eller fortellinger gjennom hele boken for å gi liv til bildene.

2. Veggdekor som eksamensgave

Gi soverommet et personlig preg, eller en flott veggdekor til det nye oppholdsstedet. Enten det er mange favorittøyeblikk med gamle venner, eller bilder fra eksamensfesten – veggdekor er en perfekt måte å feire prestasjoner på. Hver eneste dag.

Vårt beste tips til veggdekor som eksamensgave: Hvorfor ikke lage flere? En for en avsluttet eksamen – kanskje noe som er lett å transportere som et lerretsbilde, og et annet som kan vises frem hjemme.

3. Personlig fotokalender

Sørg for at de har kontroll på det neste kapittelet sitt med en personlig fotokalender. Hver måned kan være en mosaikk av minneverdige øyeblikk og oppløftende sitater, noe som gjør denne praktiske kalenderen til en daglig kilde for motivasjon og glede.

Vårt beste kalendertips som eksamensgave : Fyll på med viktige datoer gjennom hele året – fra bursdager til arrangementer eller til og med tidspunkt for studiestart. På denne måten vil de, uansett hvor ferden går, alltid føle en forbindelse til hjemmet.

4. Personlig kopp med bilde

Uansett hva neste steg blir, kickstart morgenen med en personlig kopp med bilde, dekorert med navnet, avgangsbilde eller en inspirerende melding. Enten du nyter en morgenkaffe eller slapper av med en kopp te, en personlig kopp med bilde er en daglig påminnelse om prestasjonene deres.

Vårt beste tips om kopp med bilde som eksamensgave: Lag et par matchende kopper med bilde – ett for dem og ett for deg! Det er en fin måte å føle tilhørighet, uansett avstand.

5. Fremkall bilder fra skoletiden

Samle gode minner fra skoledagene på fremkalte bilder og ta med deres største prestasjoner fra årene som gikk. Fra skoleturer til sportsbegivenheter, overrask dem med et utvalg av bilder de kan ta med seg hvor som helst.

Vårt beste tips til fremkalte bilder som eksamensgave: Vil du lage en morsom overraskelse til din eksamenskandidat? Pynt rommet deres med fremkalte bilder festet til en snor! Bruk gjerne noen fine lyslenker for en ekstra spesiell touch.

6. Et personlig kort som eksamensgaven

Det enkle er ofte det beste. Velg enkel eleganse og skriv et personlig kort eller vær kreativ og lag et fotgalleri som viser reisen frem til eksamensdagen deres. Uansett hvilket design du går for, et kort som eksamensgave er en ekstra koselig måte å feire den store dagen på.

Vårt beste tips til eksamenskort: Etter at hatten er kastet og kjolene pakket ned, hvorfor ikke fortsette festen? Lag en serie med fotokort fra avslutningsdagen og send dem til venner og familie.

Enten det er en personlig fotobok, personlig veggdekor eller en praktisk fotokalender, en eksamensgave er et hyggelig uttrykk for din stolthet og støtte. Klar til å feire milepælen deres? Begynn å lage den perfekte eksamensgaven nå og bli en del av deres suksesshistorie.