Veggdekor kan endre utseendet på ethvert rom og det eneste du må gjøre er å henge det opp, så det er en enkel måte å gi hjemmet ditt et friskt pust på. Vi har 50 nye og kreative oppsett for skumplater, plexiglass og aluminiumsplater så du har flere valg enn noensinne. Med dette i tankene har vi mange råd om hva slags bilder og hva slags materialer som passer for hvert enkelt rom. Les videre for mer inspirasjon…

Entréen

Sett tonen for hjemmet ditt med et familieportrett med veggdekor i lerret. Den hjemmekoselige stilen til lerretet gjør at bildet ikke blir for prangende.

Gangen

Lag en bildegruppe med noen av familiens opplevelser sammen. Du kan bruke ulike materialer for å gi bildeveggen litt tekstur.

Soverommet

Soverommet bør være et rolig tilfluktssted som er adskilt fra resten av huset, og veggdekoren bør reflektere dette. Vi liker å bruke veggdekor i lerret med feriebilder, og siden du får mye for pengene med lerretproduktene kan du skifte ut motivene ofte og sørge for at soverommet alltid ser fresht ut.

Stuen

Dette er stedet for favorittbildet ditt… eller det folk kaller “blinkskuddet”. Trykk det på plexiglass med museumskvalitet og legg merke til den skarpe bildekvaliteten og den vakre glansen.

Badet

Veggdekor i aluminium og plexiglass er resistente mot vanndamp og passer derfor perfekt for badet ditt. På badet bør du styre unna portretter og heller velge et kunstnerisk nærbilde av et naturmotiv.

Kjøkkenet

Du har kanskje ikke vurdert å henge opp veggdekor på kjøkkenet, men det vil gi mye liv til rommet. Vi liker (naturlig nok) bilder av mat på kjøkkenet. Også her passer det best med plexiglass eller alumininumsplater siden de er resistente mot vanndamp, så trykk matbildene dine på et av disse materialene.

Terrassen

Dette vil ofte være det første gjestene dine ser, så velg et imponerende motiv som fanger blikket deres. Veggdekor i plexiglass er resistente mot vær og vind og passer derfor perfekt for terrassen din.

Trappene

Trappene blir ofte glemt men siden du ofte går opp og ned er de et flott sted for å vise fram veggdekor. Lag en bildevegg med ulike bilder av familien som gjestene dine kan nyte synet av og som kan være utgangspunkt for mange interessante samtaler. Lag spennende kombinasjoner med veggdekor i ulike materialer sammen med fremkalte bilder.

Spisestuen

Veggdekoren i spisestuen din bør gjøre opplevelsen av måltidene enda bedre. Derfor liker vi å bruke bilder av fjerne destinasjoner og eksotiske markeder i dette rommet. Trykk dem på skumplater og se hvordan fargene kommer frem.

Lekerom

Hvis du er så heldig at du har et lekerom bør du gjøre det meste ut av det og henge opp veggdekor som liver opp stemningen. Prøv med noen øyeblikksbilder av barn som leker som passer til den lekne stemningen. Velg et mosaikk-oppsett på din veggdekor og legg til inntil 81 bilder, slik at det er mange ulike bilder å se på.

Jenterommet

Har hun en rik fantasi? Hjelp fantasien hennes med morsomt veggdekor med motiv fra et av favoritteventyrene hennes. Finn et bilde du liker og last det opp i appen vår. Med lerretproduktene får du mye for pengene og kan bytte ut bildet når hun blir eldre.

Gutterommet

Hva er favorittingene hans? Trykk dem på veggdekor i lerret med ramme som gjør at de blir ekstra iøynefallende. De sterke fargene gir liv til rommet.

Tenåringens rom

Det er et velkjent faktum at tenåringer liker å se kule ut. Så følg stilen deres med stilig veggdekor i aluminium til soverommene deres. Prøv med bilder av berømte monumenter eller steder de har lyst til å besøke som London eller Paris, og sett dem sammen i en sirkulær mosaikk som inspirerer dem til å stå opp om morgenen. (Kanskje).

Barnerommet

Ta bilder av den lille som dokumenterer de dyrebare første månedene. Trykk dem så på skumplater som er lette og enkle å henge opp.

Kontoret

Du bruker gjerne mange timer på kontoret, så velg et bilde du vil like å se på hver dag. Vi syns det passer perfekt med et bilde fra en dag du var virkelig glad og avslappet – en rask titt på bildet vil være nok til å gi deg den samme følelsen igjen. Trykk det på plexiglass slik at fargene virkelig kommer frem.

Vinterhagen

Veggdekor fra fotoknudsen er UV-resistente og kan derfor fint henges opp i sollys. Vi syns at skumplatene, med sine klare farger og matte finish, er perfekte for vinterhagen siden de ikke gir noe gjenskinn. Siden dette ofte er et rom som separerer huset fra hagen, prøv med et bilde som tar naturen inn huset.

Mannens hule

Trykk et arkitektonisk bilde eller et monokromt bylandskap på veggdekor i aluminium for å gi en tøff stil og litt edge til rommet.

Uthuset

Bruk moderne veggdekor i plexiglass i uthuset ditt som en slående kontrast til de rustikke omgivelsene. De passer perfekt for tilfluktssteder i hagen. Velg et bilde av kjæledyret eller favorittdyret ditt sånn at du kan være omkranset av naturen.

Kjøp nå

Har du dekorert hjemmet ditt med veggdekor fra fotoknudsen? Del noen bilder av det du har hjemme med hashtagen #fotoknudsen slik at vi kan se hva du har laget.

Du kan også inspirere venner og familie ved å dele denne bloggposten på sosiale medier ved hjelp av ikonene nedenfor.

Kommentarer