Å ta farvel med barna sine er aldri lett, enten det bare er for åtte timer om dagen på skolen, eller åtte måneder i året når de skal begynne på universitet. Derfor er det godt å omgi seg med skolebildene deres som viser barnas reise fra den nervepirrende første skoledagen og frem til feiringen av bestått avgangseksamen, fordi de forteller historien om barnas oppvekst på en helt unik måte. Det er mange forskjellige måter å vise frem skolebildene på, og vi har utviklet 6 ideer som vil hjelpe deg med å minnes barnas skoletid på best mulig måte.

Lag en fotobok

Det kan være tøft å ta farvel med barna når de reiser avsted for å begynne på studiene sine. Så lag en fotobok med alle milepæler og gode minner fra barnas skoletid – fra skolestarten i første klasse til den siste dagen på videregående. Å se hele denne reisen samlet i en bok vil bli en sentimental påminnelse om hvor langt barna har nådd.

Heng bildene på veggen

Alle prestasjoner barna har i løpet av skoletiden er spesielle øyeblikk – så forsikre deg om at alle gjester i hjemmet ditt får det med seg! Fremkall alle bildene av barnas prestasjoner på en veggdekor og heng dem på hedersplassen i hjemmet ditt.

Heng opp en kalender

Selv om barna har forlatt redet, kan du likevel se dem hver eneste dag ved å lage en kalender med alle dine favoritt-skolebilder. Begynn med bildene fra de første årene og bygg opp til der de er nå. Og husk – kalenderen din må ikke starte i januar. Hvorfor ikke starte den i august?

Lag en personlig kopp med bilde

Første skoledag er et øyeblikk som både barn og foreldre alltid vil huske, så minn deg på den store dagen til hver eneste morgenkaffe ved å lage et personlig krus med skolebildet. Du kan til og med tilføre tekst på kruset, som f.eks. datoen eller navnet på skolen.

Fremkall noen bilder

Den beste måten å hedre et spesielt øyeblikk på er ved å gi det den oppmerksomheten det fortjener ved å fremkalle et bilde av det. Du vil i hvert fall ikke ha mye glede av bildet hvis du bare har det gjemt bort på en minnepinne. Så fremkall alle dine favoritt-skolebilder i små og store størrelser og vis dem stolt frem i hjemmet ditt.

Send noen et kort

Hold familie og venner oppdatert ved å sende dem personlige kort med et bilde av din lille hjerteknusers aller første skoledag. August er vel ikke akkurat den måneden man tradisjonelt sender ut kort, men det er en fin måte å holde kontakten på – så spør du oss – er august et slags uoffisielt nyttår.

Det er ikke noe galt i å være stolt av barna sine, så fremkall bilder med barnas beste skolebilder nå. Da har du noe å se tilbake på for hvert år som går og se hvor mye barna har vokst. Del skolebilde-ideene dine med #fotoknudsen slik at vi kan se det du har laget.

Kommentarer