Det blir ikke jul uten julekort! Vi tilbyr julekort i sett av 10 som gjør det enkelt å sende mange, eller bare noen få. Du kan velge mellom stilige forhåndsdesignede varianter eller lage dine helt egne julekort fra bunnen av.
Hent inspirasjon fra våre tips og lag personlige julekort med dine egne bilder. Her er det mange julekortideer å velge blant.

Lage julekort

Nå ble mye mer interessant å sende julekort til familie og venner med våre unike fotoideer.

Samle sammen alle de du er glade i for en morsom og festlig fotoseanse som du kan ha på forsiden av julekortene. Enten det innebærer noen sesongmessige rekvisitter, et vakkert landskap eller kanskje en firbent venn, vil våre unike ideer sørge for at du lager de beste julekortene noensinne.

Når du har tatt det perfekte bildet kan du simpelthen legge det til våre ferdigdesignede kort (eller du kan selv designe det fra bunnen av), slenge på et frimerke på den medfølgende konvolutten og sende det av gårde…

1. Julekort med familiebilder

Samle sammen de næreste og kjæreste for en fotoseanse. Ta en titt på våre tips for gruppebilder for å få inspirasjon.

julekort foto

TIPS: Hvis du ikke har noen som kan ta bildet, kan du slå på selvutløseren – det gir ofte morsomme resultater.

2. Matchende klær

Kle barna opp med matchende klær, og ta bildet av dem sammen. Julegensere og strikket tøy ser perfekt ut.

julekort outfits

TIPS: Du kan til og med putte på noen ekstra søte julenisseluer.

3. Lag dine egne oppsett

Liker du ikke at folk tar bilder av deg? Bruk props-effekter (leker eller figurer) i bildene dine som representere deg og familien din istedenfor!

julekort tips 1

TIPS: Mamma, pappa og baby representert med et reinsdyr av tre.

4. Bruk kreativiteten din

Tegn dine egne juleomgivelser til bildene dine. Ta bilde av det og legg det inn i julekortet. Selv de som synes det er litt vanskelig å tegne kan klare noen trær, snøfnugg og presanger, sant??

julekort tips 2

TIPS: Det er lett å lage grantrær. 

5. Julekort med kunstneriske bilder

Lag et kunstnerisk julebilde som vil få venner og familie til å titte litt ekstra på kortet. Bruk bilderedigeringsapper som for eksempel Instagram for å gjøre bildet litt mer ‘magisk’.

julekort

6. Sett kjæledyret i rampelyset

Ta herlige bilder av kjæledyret ditt og send en varm og lodden julehilsen!

personlige julekort tips 4

TIPS: Kle kjæledyrene dine i juleantrekk (hvis du kan!).

7. Julekort som får frem smilet

Få de du er glad i til å le  – bruk vår fotoprop-PDF til å lage  gøyale julebilder. Last ned og skriv ut rekvisitter og tilbehør for å komme igang.

personlige julekort tips 5

Kos deg og ikke bry deg dersom rekvisittene ikke blir helt perfekte på bildet (Det er er vanskeligere enn du tror!).

Når du har tatt bildet er det på tide å sette i gang med å lage julekortene. Velg hvilket kort du vil lage og sett i gang.

For å se flere kreative tips kan du ta en titt på kreative ideer på bloggen vår.

Lage julekort

Lag dine egne julekort 2017

Lag dine egne julekort raskt og enkelt! Bruk forhåndsdesignede julekort eller design ditt eget kort.

Enten du designer dine egne julekort eller velger en av våre maler, kan du lage dine helt egne og personlige kort. Velg mellom ulike bakgrunner, rammer og masker.

Sjekk ut vårt store utvalg av ferdigdesignede julekort og kom i julestemning! Du kan også starte med blanke ark og designe ditt eget kort. Det å lage personlige julekort er en fin måte å vise dine nære og kjære at du tenker på de i en travel førjulstid. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å bestille kort. Lag og bestill julekort i dag!

Personlig julekort

Vi vet at tiden før jul er en av de travleste tidene på året. Innimellom innkjøp av julegaver. pynting til jul og baking av julekjeks kan det være vanskelig å finne tid til å lage ditt eget personlige julekort, selv om du veldig gjerne ønsker det. Et unikt julekort basert på et bilde og en tekst som har en spesiell plass i hjertet til den som mottar det, kan være med på å lyse opp enhvers jul. Vi har derfor lagt til rette for at det skal være raskt og enkelt for deg å lage julekort.

Hvordan lage et personlig julekort?

Et besøk på vår nettside vil gjøre det klart hvor enkelt det er å lage julekort. Når du lager et personlig julekort har du selv kontroll på det hele, fra størrelse og formen på kortet til om det skal være enkle eller doble kort. Det beste av alt er at du kan legge inn dine egne bilder og tekst og derpå krydre det hele med vårt store utvalg av bakgrunner, rammer og cliparts. Du kan velge om du ønsker et stort bilde eller et utvalg av mindre bilder, og velge filter til bildet i form av farge eller sort/hvitt. Det hele er opp til deg. Hva kan vel gjøre besteforeldre mer lykkelig enn teksten «God jul» i kombinasjon med et bilde av sine elskede barnebarn? Forestill deg hvor fornøyd dine venner blir av et bilde med favoritt kjæledyret som leker seg i snøen, eller kanskje et artig familiebilde fra fjorårets feiring som lover at mer gøy er i vente. Det kan være at du liker kortene vi har laget så godt at du likegreit bestemmer deg for å bestille en serie av våre ferdigdesignende kort. Det skal ikke brukes imot deg da våre erfarne designere vet hvilke kreative elementer kortene bør ha for å få frem den gode julefølelsen og fange varmen og gleden ved julen.

Bestille julekort

Når du er fornøyd med kortet du har designet bestiller du enkelt og greit så mange kort som du selv ønsker. Våre julekort selges i pakker bestående av 10 kort (inkludert 10 hvite konvolutter). Det er med andre ord helt opp til deg om du ønsker å sende det samme julekortet til alle eller om du ønsker å lage et helt spesielt julekort til de som står deg nærmest. Uansett hvor mange julekort du bestiller, så vil hvert kort bli produsert etter vår høyeste standard, på kvalitetspapir og med topp moderen utstyr. Ta en titt på alle våre flotte design ovenfor og du vil ganske sikkert finne noe som er helt perfekt for deg til å spre julehilsenen som du ønsker å dele. Det å lage personlige julekort er en av de tingene som vårt travle liv vanskeligjør. Takket være fotoknudsen sine designprogram kan du lett finne tid til det, og dem du sender dine kort til, vil bli veldig lykkelig over at du gjorde det. Kom i julestemning nå. Velg ett av våre julekort design ovenfor, eller start med blanke ark og design ditt eget julekort.

Lage julekort

Kommentarer