Årbok fra fotoknudsen

Det første du må gjøre er å laste ned fotoknudsen appen hvis du ikke allerede har den, og deretter må du opprette en konto. Er det første gang du bruker appen, må du kanskje også gi den tilgang til bildene dine.

Lag årbok

Et av de beste tipsene for å lage en fantastisk årbok er å sortere bildene dine etter måneder. Dette vil hjelpe deg med å strukturere og planlegge boken din trinn for trinn. Hvis du gjør det til en vane å sortere bildene dine, vil du alltid ha oppdaterte minner å jobbe med. Dessuten sparer du ganske mye tid når du skal lage boken.

Bildemapper fotoknudsen appen

Dersom du bruker Minbildbank-appen, vil den automatisk sortere bildene dine i en tidslinje.

Når du har organisert bildene dine, kan du begynne å tilpasse layouten i årboken din. Her kan du tilpasse layouten på hver side, enten ved å endre antall bilder på hver side, legge til bildetekst eller endre bakgrunnsfargen.

Fotobok i appen

Når du legger til bildetekster, kan de hjelpe deg med å huske de spesielle øyeblikkene bedre, samtidig som de kan gi et enda mer personlig preg til årboken din.

Din fotobok med minner

Og da er den klar. Årets beste minner samlet i en bok. Det vil skape mange hyggelige stunder når dere blar og mimrer i boken sammen. Dessuten kan du også bestille kopier av boken og gi bort til noen du er glad i, som for eksempel til mormor – det vil hun sette pris på!

Kommentarer