Minnebanken på PC

Nå er det enda enklere å organisere og dele bildene du elsker. Med Minnebanken holder du ikke bare orden i bildefilene dine, du kan også sende favorittøyeblikkene dine privat til venner og familie. Minnebanken er gratis å bruke og helt sikker, og du kan dele bildene dine både gjennom appen vår og på nett. Det eneste vennene dine trenger for å få tilgang til bildene dine er en egen konto i Minnebanken og en QR-kode eller link som er koblet til den delte bildemappen. Deretter kan dere alle sammen lage fotobøker fra fotoknudsen med bildene dere har i den delte mappen.

Hvordan fungerer deling etter de nye oppdateringene i Minnebanken?

De nye oppdateringene gjør det enda enklere å se tilbake på fine øyeblikk sammen. Den er perfekt for å dele bilder fra store familiesammenkomster og gruppereiser. Hvis du skal gifte deg, kan du lage et album på forhånd og dele QR-koden med gjestene dine på den store dagen. Og hvorfor ikke lage en mappe som du deler med vennene dine før dere reiser på storbyferie sammen? Dere kan til og med begynne å designe en fotobok sammen for å få tiden til å gå på flyturen hjemover. Nå som du vet hva du kan gjøre med Minnebanken, la oss snakke litt om hvordan den fungerer.

Tar mobilbile av et brudepar

Først av alt, hva er egentlig Minnebanken?

Hvis du ikke kjenner til Minnebanken fra før, så er det en funksjon som lar deg lagre bilder gratis fra laptopen, mobilen eller nettbrettet ditt. Den organiserer bildene dine på en tidslinje og lager album for deg som kalles “hendelser”. Det finnes ingen grense for hvor mange bilder du kan lagre, og nettversjonen lager automatisk fantastiske fotobøker fra fotoknudsen med bildene dine. Finn ut mer om Minnebanken og hvordan den fungerer her.

Minnebanken på PC, mobil og nettbrett

Slik deler du bilder gjennom Minnebanken

Det er raskt, enkelt og trygt å dele de beste bildene dine. Her en en enkel trinn-for-trinn-guide som viser deg hvordan.
1. Når du lager et nytt album i Minnebanken, vil den generere en sikker link og en QR-kode.

2. For å gi vennene dine tilgang, sender du dem linken eller lar dem skanne QR-koden.

3. Linken eller koden fører dem direkte til mappen din, hvor de må logge inn med sin egen Minnebankkonto eller opprette en ny konto.

4. Alle som har tilgang til bildene dine kan laste dem ned, legge til egne bilder og bestille bilder eller fotobøker med disse bildene.

Flere som deler bilder med hverandre

Det er også enkelt å stoppe delingen av bildemappene dine. Hvis det er du som eier albumet, kan du enkelt fjerne tilgang når du vil. Du kan slutte å dele linken, men alle som allerede har fått tilgang til mappen kan fortsatt se den. Du kan imidlertid fjerne brukere fra albumet ved å klikke på “x”-en ved siden av e-postadressen deres. Bare husk på at dersom du fjerner brukere, så vil alt de har lagt til i mappen også bli slettet.

Den første versjonen av Minnebanken vår lot deg bare dele bildene dine offentlig, men vi har nå fjernet dette alternativet. Dersom du har delt bilder offentlig gjennom Minnebanken før vi gjorde oppdateringen, vil du fortsatt ha tilgang til disse bildene og du kan velge å gjøre dem private.

Så, hvordan begynner du å dele bilder gjennom Minnebanken? Opprett en Minnebankkonto og last ned appen for iOS for å kunne dele bildene dine trygt. Deretter kan dere være kreative sammen og lage en fotobok fra fotoknudsen som er full av favorittøyeblikkene deres.

Mobiler som deler bilder

Kommentarer