Det er enkelte bilder vi alltid ender opp med på reisen, og nå har vi laget en liste over dem her og gir deg kreative ideer for hva du kan bruke dem til.

Uansett om du er en ivrig fotograf med masse fotoutstyr eller en fotograf som bruker mobilen for å ta raske bilder vil bildene se fantastiske ut på ethvert fotoprodukt.

Gruppebildet i en liten kvadratisk fotobok

Uansett om du er på ferie med familien eller en vennegjeng vil det alltid bli tatt gruppebilder. Samle alle sammen og ikke vær redd for å be forbipasserende om å ta bildet slik at alle blir med. Les våre tips for å ta gruppebilder slik at du får det perfekte bildet. Plasser alle bildene med venner og familie i en liten kvadratisk fotobok slik at du kan kopiere bildene for alle som var med på reisen.

 • Perfekt for å få venner og familie til å trekke på smilebåndet når de kommer hjem.

Solnedgang på lerret

Du vil få det varmeste lyset når du tar bilder under den gylne timen. Når du tar bilder på det tidspunktet er det viktig å huske på å plassere noe i forgrunnen. Det kan enten være en bygning, silhuett eller horisont. Våre lerret er perfekte for bilder av solnedgang. Les mer i vår interiørproduktguide for mer informasjon.

 • Perfekt for å få lys og varme inne i en stue eller soverom.

Urbane bilder på aluminiumsplate

Hvis du drar på en liten byferie kan du dra til det høyeste punktet å ta bilder av utsikten. Du kan også fokusere på detaljene i imponerende byggverk eller interessant arkitektur. Våre urbane fotograferingstips bør kunne gi deg masse inspirasjon. Sett kameraet i svart-hvit modus eller bruk et filter etter at du har tatt bildet og fremkall det på en aluminiumsplate.

 • Perfekt for å vise frem et elegant kjøkken med et industrielt preg.

Bilder med samme tema i en mosaikk-collage

Av og til når du er på reise har du et kamera fullt av bilder med samme tema. Du dro kanskje til Lisboa og fotograferte tusenvis av keramiske fliser, reiste til Amsterdam og tok bilder av sykler eller av smale døråpninger i Roma. En kreativ måte å vise frem bildene er å velge en gruppe bilder med lignende tema for å lage en vegg med mosaikk-collage. Les våre tips her slik lager du bildemosaikk.

 • Perfekt for å lage veggkunst av reisebildene.

Matbilder på retrobilder i farger

Maten på en reise er en fortelling i seg selv, og å ta bilder av mat er en ypperlig måte å dokumentere reisen. Les vår matfotograferingsblogg for å få tips om hvordan du tar det perfekte bildet. Du kan lage retrobilder i farger med en passende ramme for bildene av utsøkte matretter. Få ideer her: dette gjør du med retrobilder i farger.

 • Perfekt for å bruke dem til å lage en fristende collage på veggen.

Blinkskuddet på plexiglass

Når du kommer hjem vil det helt sikkert være et bilde som skiller seg ut og som du er stolt av. Det vil være et perfekt bilde å fremkalle på et plexiglass. Fargene vil komme godt frem og bildekvaliteten vil være ekstra skarp. Les vår guide for å lage interiørprodukter som en ekspert for flere tips.

 • Perfekt for å henge opp med stolthet i stuen. Da vil alle som kommer på besøk beundre det.

Selfier på en personlig kopp

Jo flere mobilkameraer, jo flere selfier. Hold mobilen med strake armer og snu kameraet mot deg for å ta noen selfier med venner og familie. Disse bildene får alltid frem smilene. Fremkall dem på en kopp og legg til tekst eller clipart.

 • Perfekt for å gi bort som gave til mamma eller pappa slik at de kan se deg hver gang de tar en kopp kaffe.

De små øyeblikkene på en bildevegg

Du tar mange bilder på reisen og det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre med alle. Det er derfor det er fantastisk å fremkalle bilder. Perfekt for å fremkalle de små øyeblikkene som ikke kommer med i en fotobok eller blir hengt på veggen. Fremkall bildene i retrostil og lag en vegg av bilder med dem. Les bloggen vår for inspirasjon om hvordan du lager en bildevegg.

 • Perfekt for spontane og ærlige bilder som du ikke bare vil ha liggende på datamaskinen.

Forstørret gatebilde

Du kan få noen interessante bilder når du tar bilder av et travelt byliv. Ta bilder av lokale gateselgere (be alltid om tillatelse på forhånd) eller dra til markedet å ta bilder av dagliglivet. Det er en fantastisk måte å absorbere den lokale stemningen. Fremkall dem og lag forstørrelser som vil skille seg ut på veggen.

 • Perfekt for å lage en bildevegg uten at du trenger å borre hull. vi elsker å bruke washi-tape for å feste dem på veggen.

Familiebildet på et personlig kort

Før du reiser videre er det sannsynlig at du har tatt bilder av hele familien sammen. Prøv å få til noe interessant med en bakgrunn som skiller seg ut. Du kan deretter fremkalle dette bildet i et sett av ti kort og sende dem til venner når du kommer hjem i stedet for et tradisjonelt postkort. De vil sette pris på å høre om reisen og du kan legge til en melding på innsiden.

 • Perfekt for å vise venner og familie at du tenker på dem mens du er på reise.

Alle bildene i en stor liggende fotobok

Når du har vært bortreist på en lang reise er det mulig du har hundrevis av bilder. Det er da du burde lage en liggende L fotobok med ekstra sider. Slik får du med deg alle bildene i en fotobok. For designideer til fotobok kan du lese vår blogg om fotobok for enhver begivenhet.

 • Perfekt for å samle alle de vakre bildene på ett sted slik at du kan nyte dem i årene som kommer.

Når du lager fotoprodukter av reisebildene sørger du for at du kan nyte dem lenge etter at du har landet på flyplassen. Hvis du oppbevarer dem på harddisken din er det lett å glemme at du har dem, derfor bør du gi liv til reisebildene dine.

Les mer om reisetips og inspirasjon ikke bare for å få bildene til å se fantastiske ut, men også for reisetips.

Del reisebildene på Instagram ved å bruke emneknaggen #fotoknudsen og del denne bloggposten med venner og familie ved hjelp av ikonene nedenfor slik at også de blir inspirert.

Kommentarer