Endelig har du vært på den fantastiske helgeturen du har planlagt, og du har sikkert tatt hundrevis av bilder mens du var der. I stedet for å la dem forbli på kameraet eller mobilen, har vi noen ideer til hvordan du kan lage en fotobok full av de beste øyeblikkene.

Vi har mange nyebakgrunner og cliparts med storbytema, og det går raskt å lage en fotobok som bevarer minnene for alltid. La deg inspirere av vår fotobok med London som tema, eller dersom du drømmer om et litt varmere reisemål, kan du ta en titt på denne fotoboken fra Porto. Garantert sol og sommer!

Plasser bildene dag for dag

Start boken med en oversikt dag for dag over hvor dere dro og hva dere så. Deretter ordner du fotoboken i kronologisk rekkefølge, slik at den blir som en reisedagbok når du ser tilbake på den.

Skriv en tekst

Det er fint å skrive en liten tekst til hvert av bildene i boken. Da er det letter å huske hva dere gjorde. Det gjør fotoboken mer meningsfull, og den kan fungere som en reisedagbok som du kan se tilbake på.

Bruk kart

Legg til kart i fotoboken ved å klikke på «sett inn» i designprogrammet. Da kan du hente kart over alle stedene du har vært fra Google Maps som du kan bruke som bakgrunn.

Legg til det lille eksta

Vi har mange ulike rammer, cliparts og bakgrunner som kan bidra til å gjøre fotoboken ekstra flott. Du kan se våre London-inspirerte elementer i fotoboken over, men vi har også andre designelementer som passer til populære reisemål som Paris og Roma.

Morsomme fakta

Ta bilder av turistattraksjonene og legg til morsomme kommentarer under bildet. Jo mer uvanlig og morsomt, desto bedre! Vi har gjort dette på side 4-7 i eksempelboken fra London

For matelskere

Bruk en dobbelside i fotoboken til å vise all den deilige (og kanskje ikke så deilige) maten dere spiste på turen. Dette er en fin måte å gi venner og familie anbefalinger på steder å spise, dersom de skal reise til samme sted.

Selv om det kan være fristende å bare la de fine bildene forbli på kameraet eller mobilen, så håper vi at disse tipsene vil inspirere deg til å lage en fotobok med feriebildene dine.

Kommentarer