fotobokverktøy-for-mac-4.0

Nå er det enda enklere å lage en fotobok med vårt nye og forbedrede fotobokprogram for Mac. Nå kan du lagre og bruke om igjen oppsettene dine, i tillegg til mange flere forbedringer. Her er noe av det du kan se frem til…

 

 

LAGRE DINE EGNE OPPSETT

Du kan nå lagre dine egne oppsett og velge om du vil lagre dem for enkeltsider eller dobbeltsider. Design en side slik du vil ha den med bilder og tekst, og lagre oppsettet til bruk på flere sider. Du kan velge et eget navn på oppsettet slik at du enkelt kan kjenne det igjen i listen over lagrede oppsett. Denne nye funksjonen finner du på verktøylinjen inne i programmet når du skal lage din fotobok.

Mac-4.0-update-lagre-dine-egne-oppsett

 

SPEILVEND OPPSETTET

Et oppsett som passer perfekt på en venstreside i fotoboken din, blir kanskje ikke like fin når den brukes på en høyreside i boken. Her kommer vår nye funksjon med speilvendt oppsett inn. Du kan nå speilvende oppsettet på en enkeltside eller på en dobbeltside.

Mac-4.0-update-speilvend-oppsett

 

GJENNOMSIKTIG TEKST

Nå lanserer vi også muligheten for å endre gjennomsiktigheten på teksten i fotoboken, som gir deg mange kreative muligheter. Skriv inn teksten du ønsker og bruk gjennomsiktighetsfunksjonen for å tilpasse teksten etter eget ønske.

Mac-4.0-update-gjennomsiktig-tekst

 

Hva venter du på? Last ned den nye og forbedrede versjonen av vårt fotobokprogram for Mac, så får du tilgang til de nye funksjonene.

Kommentarer