fotobok storbyferie porto

Å reise er en av livets største gleder. Det er mye som venter på å bli oppdaget, så vi tenkte det var en god idé å dokumentere eventyrene til våre ansatte. Det er både enkelt og morsomt å lage en helt personlig reiseguide fra ferien, og det er den perfekte måten å minnes turen! Fra båttur på kanalene i Amsterdam til spaserturer i Italias vakre gater ved solnedgang – minnene dine fortjener å bevares og deles med venner og familie.

Første stopp på reisen vår er byen Porto, nord i Portugal. To av våre kolleger var så heldige å få besøke denne vakre byen, og deler gjerne sine tips og med deg. Ta en titt i den digitale fotoboken nedenfor, og bli inspirert til å lage din helt egen reiseguide fra din storbyferie. Vi har også laget en fotobok med London som tema som gir deg enda flere ideer.

Vil du lage din egen reiseguide?

  1. Nå som du har sett hvordan man kan lage en fotobok med egne reiseskildringer, er det på tide å lage din egen bok. Du trenger ikke være designer; ved hjelp av disse tre enkle stegene er du allerede langt på vei:Velg hvordan du ønsker å organisere fotoboken din: kronologisk (slik vi gjorde), basert på tema (mat, folk, begivenheter) eller annet.
  2. Gå til vårt nettbaserte fotobokprogram eller last ned programvaren til Mac eller PC, og følg veiledningen for å laste bildene dine inn i boken.
  3. Gjør boken enda mer personlig med våre nye og forbedrede designmuligheter, som inkluderer cliparts og masker, og legg til ønsket tekst for å få med informasjon om byen og reisen.

Og hvorfor stoppe der? Hver gang du reiser kan du lage en ny fotobok  der du samler alle reisens høydepunkter!

God tur!

Kommentarer