Emilie Nereng er en av Norges mest leste blogger på nett med bloggen voeblogg.no. Hun elsker bilder og sier: «De har så mange forskjellige egenskaper: samtidig som de dokumenterer hendelser og personer, kan de fortelle en historie og uttrykke følelser, og det er derfor jeg synes fotografering er så fascinerende.» Voe tar veldig mange bilder og etter en ferietur med to venninner og flotte opplevelser ønsket hun å vise disse frem i en fotobok.

Voe med fotobok fra fotoknudsen.no

På fotoknudsen.no kan man enkelt lage en flott fotobok. Det finnes mange ulike formater og man kan lage den på nett eller laste ned egen programvare til desktop og iPad. Voe lastet ned programvare og hennes kommentar var: «Jeg brukte programvaren og den funket SÅ bra!! Man får mange sider i boken til disposisjon, så kan man bare sette inn bilder, symboler og tekst akkurat slik man vil.»

Voe med fotobok fra fotoknudsen.no

Hun ble utrolig glad da hun fikk fotoboken sin i posten og blar i den både titt og ofte. Nå ønsker hun å lage flere bøker og tenker at dette kan være den perfekte gaven til noen man er glad i!

Bestill fotobok fra fotoknudsen her.

Kommentarer