allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Retro

 


Lag ditt eget retro fotobok<class="icon arrow-right">

Få et vintage fotoalbum hos fotoknudsen

Lengter du tilbake til gode gamle dager? Da kan et vintage fotoalbum fra fotoknudsen være et godt alternativ. Det er viktig å ta vare på gamle øyeblikk, men i denne teknologiske tidsalderen kan det være vanskelig å orientere seg i de metodene man har. Det kan være både smart og hyggelig å oppbevare bilder i en fotobok. Albumet fungerer utmerket både som gave og til personlig bruk. Du kan lage ditt eget retro fotoalbum både i nettleseren, på nettbrett, mobil eller lokalt på datamaskinen. I vårt fotobokprogram kan du tilpasse alt etter egne preferanser. Programmet er brukervennlig og intuitivt å bruke. Lag en vintage fotobok online i dag!

Hvordan lage din egen retro fotobok

Å lage et retro fotoalbum er både en enkel og morsom prosess. Når man satser på en slik stil, vil det i de fleste tilfeller være passende å velge gamle bilder. Dette er selvfølgelig opp til hver enkelt. For noen kan det være vanskelig å finne frem nok bilder. I slike tilfeller vil hjelp fra familie og venner være til stor nytte. Sett dere ned og lag et vintage fotoalbum i fellesskap! Tilpasningsmulighetene er mange. Du kan velge størrelse, antall sider, fotokvalitet og omslag etter egne preferanser. Om du bare vil ha en enkel fotobok eller om du vil sette et ekstra preg på bokhyllen, er opp til deg. Du kan også skrive inn tekst på sidene. Det er mange bakgrunner, utklipp og rammer å velge mellom. Er du litt kreativ, er det gode muligheter for å sette et personlig preg på albumet!

Kjøp vintage fotoalbum i dag

Fra fotoknudsen får du alltid et produkt av ypperste kvalitet. Med erfaring helt tilbake fra 1958 vet vi hva som skal til for å gjøre kundene våre fornøyde. Du får en 100% fornøyd-garanti som sikrer deg pengene tilbake eller en ny fotobok om sluttresultatet ikke ble som du forventet. Bestill en retro fotobok i dag! 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.