allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Årbok

 


Lag ditt eget årsbok

Fotobok årsbok

Bilder gir deg muligheten til å huske mer – de tar vare på de viktige øyeblikkene. Men noen ganger kan det være vanskelig å holde system på de. En årbok er perfekt til dette formålet. Med en egen årbok kan du enkelt og systematisk se tilbake på øyeblikk fra året som har gått. Å strukturere bilder etter år gjør det lettere å finne frem til hvert enkelt bilde når du leter etter de i ettertid. Det er også en flott måte bevare bildene på for fremtidige generasjoner. Hos fotokudsen kan du lage din egen årbok med bilder helt uten forkunnskaper!

Lage årbok på nettet

Å lage din eget årbok er en enkel prosess. Du kan lage årbok på nettet, lokalt på datamaskinen eller via mobil og nettbrett. Du får selvfølgelig tilpasse årboken etter egne preferanser med et drøss av bakgrunner, rammer, teksttyper, utklipp og bildestørrelser å velge mellom. For et ekstra preg av luksus kan kanskje glansede sider være et godt valg.

Videre kan også ting som papirtype, størrelse og form på boken, antall sider og omslagstype velges. Å lage årbok online gir deg muligheten til å skape albumet du selv ønsker. Om du har problemer med å finne bilder er det fult lov å spørre om noen du kjenner har noen å låne deg. Du kan fylle opptil 120 sider med bilder, så her er det mer enn nok av plass! For å få en variert årbok kan det være lurt å velge bilder jevnt ut over året, men hva du velger å ta med er selvfølgelig opp til deg.

Kjøp fotobok årsbok

Kjøp årbok med bilder hos fotoknudsen i dag. En årbok kan også fint fungere som gave til noen du er glad i – både familie og venner. Den vil normalt sendes innen fire virkedager og være fremme innen rimelig tid. Hos fotoknudsen får du en 100% fornøyd-garanti. Om du skulle komme til å være misfornøyd med albumet vi sender får du en helt ny fotobok eller pengene tilbake. Finn frem kreativiteten og bestill årbok i dag!

 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.