allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Kontaktskjema

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt Oppgitt e-postadresse er ugyldig
Obligatorisk felt

Vi beklager at produktet ikke står til din forventning. Hos FotoKnudsen ønsker vi at du skal være 100 % fornøyd, og setter pris på tilbakemelding om dette. Fyll ut felt for ordrenummer, gi en beskrivelse og legg vet et bilde av årsaken til at du ikke er fornøyd, så hjelper vi deg gjerne.

Oppgi din rabattkode og det produktet du ønsker å bestille, så er det lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

Har du sjekket gjeldende leveringstider, samt din ordrestatus på Min Side? Hvis du ikke fant svar på det du lurer på der, hjelper vi deg gjerne. Husk å fylle ut felt for ordrenummer.

Vi beklager at du har opplevd problemer. Dersom du ikke finner svaret på Ofte stilte spørsmål, hjelper vi deg gjerne. Skriv feilmeldingen i spørsmålsfeltet, eller legg ved et skjermbilde. Prøv å beskrive problemet så nøyaktig som mulig.

Har du sjekket våre Ofte stilte spørsmål? Dersom du ikke fant svaret der er du velkommen til å ta kontakt.

Obligatorisk felt
Noe gikk galt under opplasting av filen


Vennligst vent mens vi behandler din forespørsel
Henvendelsen din er mottatt
Noe gikk galt
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.