allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Konfirmasjonalbum

Konfirmasjonsalbum

Et konfirmasjonsalbum er en flott gave for begivenheten. Lag ditt eget konfirmasjonsalbum online. Bestill konfirmasjonsalbum nå for å sikre deg en fin gave!

  • Lage fotobøker av høy kvalitet
  • 100% tilfredshet garanti
  • Rask og enkel bestilling online

Lag konformasjonsalbum på nettet

Konfirmasjonsalbum

Konfirmasjonen er en stor dag for mange. Dagen fungerer som en overgang til voksenlivet, men er også en dag for å se tilbake på tidligere øyeblikk. Å lage et eget konfirmasjonsalbum for konfirmanten er en god måte å gjøre dette på. Et konfirmasjonsalbum gir både konfirmanten og gjestene mulighet til å se tilbake på konfirmantens liv så langt. Konfirmasjonsalbumet er en perfekt gave som de fleste vil sette pris på.

Lag konformasjonsalbum på nettet

Du kan lage ditt eget konfirmasjonsalbum online. Prosessen er svært enkel og tar ikke lang tid, men krever litt kreativitet! Albumets tilpasningsmuligheter gjør det passende for alle typer konfirmasjoner. Du kan tilpasse både form, størrelse, omslag og papirtype etter egne preferanser. Du kan også velge om du vil bruke et ferdig design, eller om du vil lage et personlig design for begivenheten. Lager du et selv får du i tillegg et vell av bakgrunner, rammer og bildeoppsett å velge mellom. For et mer omfattende utvalg kan du laste ned fotobokprogrammet vårt via nettsidene våre.

Hvilke bilder du velger er opp til deg. Ofte er det hyggelig å starte med bilder fra fødestuen og bygge seg videre derfra. Kanskje har du bilder fra frøste skoledag, en flott fjelltur eller en spennende utenlandstur? Mulighetene er mange. Du kan også velge et personlig bilde som omslag på albumet. Med opptil 120 sider å fylle, skal det være mer enn nok plass til å lage ditt eget konfirmasjonsalbum!

Bestill konformasjonsalbum nå!

Med erfaring som strekker seg helt tilbake til 1958 vet fotoknudsen hva som kreves for å få fornøyde kunder. Derfor tilbyr vi en 100% fornøyd-garanti. Dette betyr at du enten får en ny fotobok eller pengene tilbake om du ikke er fornøyd med sluttresultatet. Kjøp konfirmasjonsalbum nå, så er du sikret å være tidlig ute med en god gave! Albumet sendes normalt innen 4 virkedager.


Lag her

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.