allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Bilder på plexiglass

Nå kan du raskt og enkelt få dine egne bilder i gallerikvalitet på veggen! Plexiglass fremhever fargene og detaljene i bildet, og har en fantastisk glans. Les mer eller kom i gang nedenfor.

Pris
kr 699,- (eks. frakt)

Lag her

Mer informasjon

Hvorfor bestille plexiglassbilde hos fotoknudsen?

  • Skarp bildekvalitet som fremhever detaljene
  • Plexiglass beskytter bildet fra støv og riper
  • Egnet for utendørsbruk
  • Oppheng inkludert i prisen
  • 100 % fornøyd-garanti

Plexiglass av høy kvalitet

Vi benytter utelukkende materialer som oppfyller våre strenge kvalitetskrav. Bilder som trykkes på plexiglass får en glatt og blank overflate, som gir en fantastisk glans. Fargene blir mer intense og detaljene i bildet fremheves. Resultatet er et imponerende og stilrent interiørbilde som varer i en årrekke. Standard tykkelse på plexiglasset er 5 mm, og bildet printes fra kant til kant.

Plexiglass med oppheng

Oppheng til plexiglass

Du kan enkelt henge opp bildet ved hjelp av opphenget som følger med. For de største variantene, fra 50 x 50 cm og oppover, finner du en rektangulær ramme som sitter på baksiden av bildet. Opphenget er inkludert i prisen, og sikrer at bildet henger stødig på veggen. Systemet er ikke synlig fra fremsiden og skader ikke ditt bilde. Bildet bør henges i naturlig lys dersom mulig, da dette vil gjøre motivet ditt enda klarere.

100 % fornøyd-garanti

Vi i fotoknudsen garanterer at du blir 100 % fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med plexiglasset sender vi deg enten et nytt, eller gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

Lag bilde på plexiglass enkelt på nett

Plexiglass med bildecollage

Med vår nettbaserte programvare kan du lage plexiglass i stående, liggende eller kvadratisk format. Last opp dine bilder og design produktet slik du selv ønsker.

Mosaikk-collage på plexiglass

Vår nye mosaikk-collage lar deg bruke opp til 81 bilder på et enkelt interiørprodukt - perfekt for dine bilder fra sosiale medier (spesielt Instagram). Velg mellom 8 forskjellige oppsett som kan plasseres på en kvadratisk plexiglassplate for å skape et symmetrisk rent og stilig design. Du kommer aldri mer til å bekymre deg om hvilket bilde du skal velge... Nå kan du vise frem alle!

Bildeeffekter

Gjør bildet enda vakrere ved å benytte deg av våre filter. Du kan velge mellom sort/hvitt og sepia for å gi produktet et mer kunstnerisk uttrykk.

Leveringstid

Leveringstid:
4 produksjonsdager + postgang

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen. Vær oppmerksom på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden, og at postgang kan variere.

Les mer om leveringstider og postgang.

Logg inn for å se din ordrestatus.

Fraktkostnad

Fraktkostand er kr. 69,- for ordrer som inneholder produkter med stykkpris inntil kr. 149,-.

For ordrer som inneholder et produkt med stykkpris over kr. 149,- er frakt kr. 119,-.

Les mer om frakt.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.