allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Bilder på lerret

Lag et kvalitetslerret hvor bildene dine virkelig kommer til sin rett. Nå er det både rimelig og enkelt å få dine beste bilder opp på veggen. Velg ut dine favorittbilder og lag enkelt i vårt designprogram.

Pris
kr 499,- (eks. frakt)

Lag her

Mer informasjon

Hvorfor bestille lerret hos fotoknudsen?

  • Strukturen i lerretet gir bildet ditt et unikt særpreg.
  • Lerretet strekkes rundt en 2 cm tykk solid ramme
  • Printes med UV-resistent HP Latex-blekk av høyeste kvalitet
  • Lages med miljøvennlige materialer
  • Oppheng inkludert i prisen
  • 100 % fornøyd-garanti

Lerret av høy kvalitet

Vi er opptatt av å produsere miljøvennlige produkter av høy kvalitet. Dette gjelder selvsagt også for våre lerret. Duken av 100 % bomull gjør bildene levende, og er festet på en solid og vedlikeholdsfri ramme.

Det miljøvennlige og luktfrie HP Latex-blekket gir sterke farger som er helt UV-resistente. Dette vil forhindre at fargene i bildet ditt falmer – selv om det henger i direkte sollys!

Lerret med oppheng

Lag lerret på 1-2-3!

Det er både morsomt og enkelt å lage lerret på nett. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt. Du kan selv velge om du ønsker å legge til spesialeffekter, slik som sort/hvitt eller sepia, for å gi bildet et mer kunstnerisk preg. Uansett hva du velger er du garantert et imponerende resultat som varer.

100 % fornøyd-garanti

fotoknudsen garanterer at du blir 100 % fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med lerretet ditt sender vi deg enten et nytt, eller gir deg pengene tilbake.

Ramme til lerret

Få ditt lerret til å skille seg ut med en stilren ramme

Gjør lerretet enda mer unikt med en stilren ramme

Med lerretene våre blir favorittbildene dine til flott dekor på veggen. For å gjøre ditt lerret ekstra elegant, kan du sette dem inn i en stilig ramme.

Klassisk utseende

En ramme gir bildet ditt et klassisk utseende. Rammene kommer i sort og hvitt, slik at de passer til alle typer bilder. Rammene er produsert i plast, men ser ut som tre.

Passer perfekt

Rammen er svært solid. Det er et mellomrom på 5 mm mellom lerretet og rammen, slik at du virkelig får vist frem bildene dine. Rammen er rundt 3,5 cm dyp og har en kant på 1 cm. Vi har rammer i alle formater og størrelser slik at de passer uansett hvilket lerret du lager.

Se priser

Designmuligheter

Lag lerret enkelt på nett

Lerret med bildecollage

Med vår nettbaserte programvare kan du lage lerretsbilde i stående, liggende eller kvadratisk format. Last opp dine bilder og design produktet slik du selv ønsker.

Bildecollage

Sett sammen flere av dine bilder til en unik bildecollage på lerret. Velg format og antall bilder, og juster marginene for å skape ønsket luft mellom bildene. Legg til bakgrunnsfarge for et helt unikt resultat.

Lag en flott collage på PC eller nettbrett, eller bruk vår gratis mobilapp. Velg det interiørproduktet du ønsker, plukk ut favorittbildene dine og lag til ønsket oppsett og rekkefølge.

Bildeeffekter

Gjør lerretsbildet enda vakrere ved å benytte deg av våre filter. Du kan velge mellom sort/hvitt og sepia for å gi produktet et mer kunstnerisk uttrykk. Uansett hva du velger blir sluttproduktet både flott og personlig.

Leveringstid

Leveringstid:
4 produksjonsdager + postgang

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen. Vær oppmerksom på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden, og at postgang kan variere.

Les mer om leveringstider og postgang.

Logg inn for å se din ordrestatus.

Fraktkostnad

Fraktkostand er kr. 69,- for ordrer som inneholder produkter med stykkpris inntil kr. 149,-.

For ordrer som inneholder et produkt med stykkpris over kr. 149,- er frakt kr. 119,-.

Les mer om frakt.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.