allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Aluminiumsplate med bilde

Med et bilde på aluminiumsplate gir du hjemmet ditt et moderne og stilrent preg. Bildet printes på solid aluminium, som til og med tåler å henge utendørs! Med sin skarpe bildekvalitet og moderne flate er den et skue for øynene. Lag enkelt selv med vårt designprogram.

Pris
kr 599,- (eks. frakt)

Lag her

Mer informasjon

Hvorfor bestille aluminumsplate fra fotoknudsen?

  • Skarp bildekvalitet
  • Matt overflate uten gjenskinn
  • UV- og vannresistent, kan henge både innendørs og utendørs
  • Usynlig og stødig oppheng inkludert i prisen
  • 100 % fornøyd-garanti

Aluminumsplate av høy kvalitet

Vi bruker såkaldt dibond-aluminium som gir produkter av høy kvalitet. Platen er 3 mm tykk og består av tre lag. De to ytterste lagene er aluminium, mens laget i midten er hardplast. Denne kombinasjonen sørger for at bildet holder seg stivt og stødig i en årrekke.

Det hvite underlaget i aluminiumen hvor bildet ditt printes lysner de hvite områdene i dine bilder. Dette er en av årsakene til at bilder i sort/hvitt, i tillegg til fargebilder, passer utmerket på aluminium. Aluminiumsplaten er UV- og vannresistent. Platen kan derfor henges både innendørs og utendørs uten å falme over tid.

Aluminiumsplater med oppheng

Oppheng til aluminiumsplate

Du kan enkelt henge opp en aluminumsplate ved hjelp av opphenget som følger med. For de største variantene, fra 50 x 50 cm og oppover, finner du en rektangulær ramme som sitter på baksiden av bildet. Opphenget er inkludert i prisen og sikrer at bildet henger stødig på veggen. Opphenget er ikke synlig fra fremsiden og skader ikke bildet.

100 % fornøyd-garanti

Vi garanterer at du blir 100 % fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar varen din i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med aluminiumsplaten sender vi deg enten en ny, eller gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

Lag aluminiumsplate enkelt på nett

Aluminiumsplater med bildecollage

Med vår nettbaserte programvare kan du lage aluminiumsplate i stående, liggende eller kvadratisk format. Last opp dine bilder og design produktet slik du selv ønsker.

Mosaikk-collage på aluminiumsplate

Vår nye mosaikk-collage lar deg bruke opp til 81 bilder på et enkelt interiørprodukt - perfekt for dine bilder fra sosiale medier (spesielt Instagram). Velg mellom 8 forskjellige oppsett som kan plasseres på en kvadratisk aluminumsplate for å skape et symmetrisk rent og stilig design. Du kommer aldri mer til å bekymre deg om hvilket bilde du skal velge... Nå kan du vise frem alle!

Bildeeffekter

Gjør aluminiumsplaten enda vakrere ved å benytte deg av våre filter. Du kan velge mellom sort/hvitt og sepia for å gi produktet et mer kunstnerisk uttrykk.

Leveringstid

Leveringstid:
4 produksjonsdager + postgang

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen. Vær oppmerksom på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden, og at postgang kan variere.

Les mer om leveringstider og postgang.

Logg inn for å se din ordrestatus.

Fraktkostnad

Fraktkostand er kr. 69,- for ordrer som inneholder produkter med stykkpris inntil kr. 149,-.

For ordrer som inneholder et produkt med stykkpris over kr. 149,- er frakt kr. 119,-.

Les mer om frakt.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.