allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Forstørre bilder

Forstørre bilder

Å forstørre bilder er ikke noe problem på fotoknudsen.no. Her kan du velge mellom ulike bildestørrelser med noen få tastetrykk. Start nå!

  • Raskt, enkelt og intuitivt
  • Topp kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti


Start nå
Forstørre bilder

Å forstørre bilder er ikke noe problem på fotoknudsen. Her kan du velge mellom ulike bildestørrelser med noen få tastetrykk og få bildet ditt akkurat så stort du vil, så lenge det er god kvalitet på bildet selvfølgelig. Med fotoforstørrelser kan du snart henge bildet ditt på veggen i et format som gir det den oppmerksomheten det virkelig fortjener. Det blir ikke enklere enn å gjøre det på nett. Det er bare til å bestemme hvor stort du vil ha det så fikser vi resten.

Fremkalle store bilder

Av og til er det finest med de små bildene, men andre ganger vil en helst ha bildet i en størrelse som dekker hele veggen. Nå kan du fremkalle store bilder på nett til en god pris å få det fraktet hjem til der du bor. Det er med andre ord ikke noe vanskeligere å printe ut store bilder enn å printe ut små, du trenger bare noen som kan gjøre det for deg. Også disse kommer selvfølgelig på kvalitetspapir.

Bestille store bilder

Med andre ord, ikke nøl med å bestille store bilder hos oss. Du kommer ikke til å angre på det. Vi hos fotoknudsen spesialiserer oss på å gjøre bildene akkurat som du vil ha dem, sånn at du kan bestille forstørrelse av bilder uten å være redd for at kvaliteten blir dårligere. Vårt desingprogram gir beskjed dersom bildet ikke har god nok oppløsning til forstørrelsen. Det har aldri vært så enkelt å bestille store bilder på nett, for vi gjør alt arbeidet for deg.


Start nå

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.