Hos fotoknudsen, ser vi på den internasjonale kvinnedagen som en stor mulighet til både å feire de kvinnene som jobber her, men også de kvinnene som støtter oss. Hvert år pleier vi å dele historier om inspirerende kvinner og fortelle hverandre om kvinnene i livene våre som har gjort en forskjell.

Vi vil gjerne feire det i år med å se bilder av deg sammen med en kvinne som inspirerer deg. Fortell oss hvorfor hun inspirerer deg og du kan få bildet fremkalt på en interiørprodukt…

Konkurransedetaljer

For å feire de inspirerende kvinnene i livene våre, lanserer vi den internasjonale kvinnedagkonkurransen. Den starter den 5.mars og slutter den 8.mars klokken 23.59. Du kan være med i konkurransen på Facebook eller Instagram.

For å være med og få en sjanse til å vinne en interiørprodukt, er det eneste du skal gjøre å legge ut et bilde av deg og en kvinne (eller kvinner) som inspirerer deg og skrive et par linjer om hvorfor de inspirerer deg. Du kan legge ut bildet på:

  • Tidslinjen på Faceboksiden vår
  • Som en kommentar på Facebook-posten vår som vi kommer til å legge ut den 8. mars
  • På Instagram ved å tagge Instagramprofilen vår @fotoknudsen i posten din

Personen med de fleste linkes og kommentarer vinner. For mer informasjon se vilkårene våre.

Vennligst husk at bildet ditt skal være i rimelig høy oppløsning slik at det ikke blir utydelig hvis det blir fremkalt på en interiørprodukt.

For å få deg til å komme i gang og kanskje gi deg noen ideer, har noen av oss på fotoknudsen delt sine egne historier og egne bilder.

Alan, Sjef for innholdet og kjæresten han

“Marisa er klar for alle utfordringen som vi setter oss, hennes drive og motivering til å klare alt som ligger i fremtiden er helt utrolig”

Alexandra, Designer og niesen hennes.

“Selv om hun ikke er en voksen kvinne, har niesen min – med sine 5 kloke år, inspirert meg til å være like selvsikker, morsom, positiv og fantastisk som det hun er” Jeg elsker henne så høyt og jeg gleder meg til å se henne vokse opp og erobre verden.”

Danny, databaseadministrator og mammaen hans.

“Mammaen min inspirerer meg masse for å gjøre mer på jobb og bli mere vellykket, men også at jeg skal nyte mitt sosiale liv. Hun er den snilleste personen jeg kjenner, og jeg har så mye respekt for henne for at hun aldri har et ondt ord å si om noen.  Hun er virkelig en fantastisk kvinne og jeg har ingen ide om hvordan hun finner energien for å gjøre alt det hun gjør. Hun burde få mer anerkjennelse for å være den hun er.”

Ale, innholdssjef og kusinen hans.

“Meg og kusinen min Lillian har delt et liv sammen og til og med etter alle disse årene, er jeg imponert over motet og besluttsomheten hennes. Hun inspirerer meg til å drømme stort, jobbe hardt og være der for meg selv og for de jeg er glad i.”

Hariya, SEA-ekspert og svigermoren hennes.

Afifa, min svigermor, inspirerer meg en masse med hennes modige, selvsikre og uselviske personlighet. Hun har vært et aktivt medlem i mange år av en organisasjon som kjemper for kvinner og barns rettigheter i Afganistan, noe som har ført til at hennes eget liv har kommet i fare. De har sørget for boliger, mat, jobber og utdannelse for kvinner og barn som har mistet alt på grunn av krigene.  Etter at hun ble pensjonert har hun viet nesten all sin ledige tid til å være  fulltidsbarnepasser for sønnen min, så det er ikke vanskelig å se hvorfor jeg er så takknemlig for henne.”

Sarah, Copywriter og søsteren hennes

“Min eldre søster Lisa lever kanskje på et annet kontinent, men hun har fortsatt tid til å snakke med meg hver eneste dag. Jeg kjenner ingen med så mye energi som henne og hun inspirerer meg hele tiden til å jobbe hardere med alt. Spesielt å jogge.”

Vi gleder oss til å se bildene dine og lese historiene dine om de inspirerende kvinnene i livet ditt. Hvis du kjenner noen som har lyst til å være med, del denne bloggen på de sosiale medier ved bruk av ikonene nedenunder.

Følg oss også på Facebook og Instagram der vi kommer til å annonsere vinneren.

Kommentarer