Med så mange tilgjengelige alternativer kan det være overveldende å velge det beste formatet for din fotobok. Derfor har vi satt sammen denne praktiske listen slik at det blir enklere å velge.

Kvadratisk small

Disse små nydelige kvadratiske fotobøkene er en flott måte å huske livets små øyeblikk på – de er perfekte som gaver eller for å minnes en fest.

Stående small

Den er like stor som en lommebok eller dagbok, med vårt lille stående format kan du ta noen av dine favorittminner med deg overalt. Ja, vi vet at du sikkert har bildene også på telefonen, men en liten fotobok er bare så mye søtere.

Liggende small

Det lille liggende formatet er ideelt for en reisebok slik at du kan feire den siste turen. Med god plass til å huse små meldinger sammen med bildene, du har mange muligheter til å virkelig sette ditt eget preg på den.

Kvadratisk large

Kvadratisk format er designet for å trekke oppmerksomheten til selve sentrum av bildet – det er selvfølgelig den viktigste egenskapen – det perfekte formatet for bilder av babyen eller fra bryllupet.

Stående large

Med vårt store stående format er designet for portretter slik at du kan ha forevige menneskene som betyr mest for deg. Og hvis du er ute etter en virkelig profesjonell finish kan du bruke glanset papir slik at du får bildene til å skinne (helt bokstavelig talt).

Liggende large

Hvis du virkelig ønsker å vise frem dine største og beste landskapsbilder så det store liggende formatet det du bør velge. Enten det er et bilde av en fjellkjede i Østerrike, horisonten av hjembyen din eller et tosidig bilde er dette den perfekte måten du kan nyte hver minste detalj på. Og for den siste finishen kan du velge layflat-formatet – slik at ingenting blir borte i midtsiden.

Selvfølgelig – vårt team er her for å hjelpe deg med å komme i gang. Det er din fotobok så uansett hva du velger vil den bli perfekt. Vi har mange ekstra alternativer av cliparts, tekst og sideoppsett som du kan leke deg med. Og du trenger ikke å bekymre deg hvis du har for mange bilder – du har alltid en mulighet til å legge til flere sider.

Start nå med å lage fotobok

Start nå med å lage fotobok

Kommentarer