Med så mange tilgjengelige alternativer kan det være litt overveldende å skulle velge det beste formatet for fotoboken din. Derfor har vi satt sammen denne praktiske listen som kan hjelpe deg med å ta det riktige valget. Vi har kvadratiske bøker som passer perfekt for instagrambildene dine, liggende bøker som passer ypperlig for reisebøkene dine og stående bøker som er akkurat det du trenger for bryllupsbøker og bilder av dine kjære.

Liten kvadratisk

En enkel 10cm x 10cm kvadratisk bok passer kjempegodt som en liten minnebok i vesken din, som en søt gave til en venn eller som en takkegave. En liten, kvadratisk fotobok er også super dersom du vil vise frem favorittbildene dine fra instagram på papir!

Liten liggende

Denne liggende fotoboken er litt mindre enn et gjennomsnittlig postkort og passer perfekt for et lite album med feriebilder. Den har massevis av plass til små tekster ved siden av bildene dine og mange alternativer som du kan bruke for å gjøre den personlig eller lage en nydelig gave!

Medium kvadratisk

Fotobøker i denne størrelsen ser nydelige ut og passer perfekt i en veske, på et bord eller i bokhyllen! Dersom du vil lage noe litt annerledes enn et tradisjonelt fotoalbum, ikke glem at du kan legge kommentarer, bakgrunner og kanter til bildene dine i alle størrelser og formater.

Medium liggende

En medium liggende fotobok passer perfekt som en gave til familie, venner eller deg selv, og er en super måte å sørge for at ferieminnene lever videre for alltid! Ikke glem at du kan velge å bruke et av bildene dine på omslaget også.

Medium stående

Denne størrelsen passer perfekt når du vil lage en fotobok fra en morsom helg, en herlig fest eller en kveld på byen. Og hvis du kombinerer denne størrelsen med fotoknudsens myke omslag, vil fotoboken din se ut akkurat som et ekslusivt fotomagasin!

Stor kvadratisk

For de av oss som ikke er så bevandret i fototeori, så vil et kvadratisk format trekke øyet mot sentrum i bildet. Denne store, kvadratiske fotoboken har derfor den perfekte størrelsen og formatet til å få det meste ut av babybilder og bilder som fanger inn flyktige øyeblikk, enten det er på ferie, i et bryllup eller ganske enkelt en gang hele familien er samlet.

Liggende large

Hvis du virkelig ønsker å vise frem dine største og beste landskapsbilder så det store liggende formatet det du bør velge. Enten det er et bilde av en fjellkjede i Østerrike, horisonten av hjembyen din eller et tosidig bilde er dette den perfekte måten du kan nyte hver minste detalj på. Og for den siste finishen kan du velge layflat-formatet – slik at ingenting blir borte i midtsiden.

Stor stående

Det store, stående formatet er designet først og fremst for portrettbilder. De store sidene gjør det mulig for deg å fange inn enda mer av menneskene som betyr mest for deg. Og hvis du ønsker deg en ordentlig profesjonell stil kan du bruke glanset papir for å få dem til å (bokstavelig talt) skinne.

XL kvadratisk

Hvis du vil at fotoboken din skal gjøre inntrykk bør du velge et ekstra stort format! Med denne 30cm x 30cm store kvadratiske fotoboken vil du imponere venner og familie med størrelsen på bildene! Og hvis du ønsker deg en skikkelig luksusbok, hvorfor ikke legge til et omslag i kunstig skinn?

XL liggende

Dersom du er ute etter et ekstra profesjonelt format for å vise frem reisene dine, er kanskje denne ekstra store, liggende fotoboken det riktige alternativet for deg. Den vil gjøre at bildene dine føles akkurat som en dyr designbok som man kan kjøpe i et trendy galleri! Ikke glem at du kan velge fotoknudsens layflat-innbinding slik at ingenting forsvinner i bokbretten.

XL stående

En ekstra stor fotobok er en fantastisk måte å markere en ekstra spesiell anledning på, som for eksempel et bryllup, en dåp, et jubileum eller en bursdagsfest. Med 27cm x 36cm vil den helt sikkert få oppmerksomhet av gjestene dine. De ekstra store bildesidene gir deg massevis av plass til å nyte alle detaljene i bildene dine, enten de er av en person du er glad i eller et nydelig landskap.

Nå er det tid for å velge størrelse og format og gå i gang med å lage en fotobok fra fotoknudsen.

Start nå med å lage fotobok

Kommentarer