Det er tradisjon å dele ut kort med en liten hilsen til nære og kjære på Valentinsdagen. Man kan selvfølgelig kjøpe kort, men hvorfor ikke gjøre det enda mer spesielt ved å lagw ditt helt eget kort? Omtanken i design av kortet er nok noe mottaker vil sette ekstra pris på. Det finnes mange ideer på selvlagede kort og det er bare kreativiteten som setter grenser for hva du kan gjøre. Kanskje noen av våre ideer kan være til inspirasjon når nettopp du skal lage dine kort? Vårt fokus er at det skal være enkelt, sjarmerende og noe alle kan lage uten at man tømmer lommeboken. Bilder til kortene kan du bestille hos oss på fotoknudsen.no.

Valentinskort

Kort med bilde og sløyfe

Klipp ut et hjerte og skriv en fin tekst på det. Dette kan du holde frem og få en venn til å ta et bilde av deg med mobilen. I dette kortet har vi fremkalt bilde i 13×13 cm fra mobilappen. Finn frem papir og mål opp riktig størrelse på kortet i forhold til bildet. Vi har brukt passer får å tegne opp de runde kantene som brettes inn. Klipp ut og lim inn bildet i midten. Deretter bretter du inn de runde kantene og knyter det sammen med en fin sløyfe.

Valentinskort

Polaroidkort

Fremkall søte bilder i polariodformat med tekst fra vår bildeapp. Her er det bare å være kreativ med motiver og tekst! Klipp ut papir i samme størrelse som bildet, legg det bak bildet og sy det sammen i toppen med en symaskin. Til slutt skriver du en helt personlig hilsen inne i kortet.

Valentinskort

Foldet kort med bilder

Her har vi også brukt bilder i størrelse 13×13 cm. Klipp ut papp/papir etter bildeformatet slik at du får fire eller åtte sider når du bretter/folder det sammen. Nå har du god plass til å lime inn bilder på en side og skrive en personlig hilsen på en annen. Her kan du dekorere med stickers og mønstret tape for å gi det et helt unikt uttrykk.

Valentinskort

For å fremkalle bilder via mobilen kan du laste ned fotoknudsens bildeapp her.

Kommentarer