Hvorfor feirer vi valentinsdagen?

Valentinsdagen har blitt feiret i England siden 1600-tallet. Den hellige Valentin ble fengslet etter at den romerske keiseren Claudius II truet med fengsel og dødsstraff for dem som ikke avsverget seg kristendommen. Valentin ville ikke avsverge sin gud, og ble steinet til døde. Før han ble drept, skrev han et brev til sin kjære Julia og ba henne holde seg til Gud. Han undertegnet med “…fra din Valentin”.

Siden den gang har Valentine’s Day, eller St. Valentinsdag, blitt markert 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen, som spesielt feires i engelskspråklige land, blir også markert over hele Norge med gaver og kjærlighetskort – og så klart med brev!

Valentinskort

Valentinsdagsgave med dine beste bilder

Hos fotoknudsen kan du lage personlige gaver med dine egne bilder. Du kan enten velge noen av våre flotte design, eller designe gavene som du selv ønsker. Kanskje du har laget et dikt til den du er glad i? Finn frem dine favorittbilder og lag valentinsgaver som rører!

Kjærlighetsbilde

Det finnes mange muligheter når du vil bruke dine mest romantiske bilder. Hva med å lage en liten collage med bilder av dere sammen? Bestill bildene på lerret eller skumplate, så blir romantikken til flott veggdekorasjon.

Skriv ned 10 gode grunner til at du elsker han eller henne, eller beskriv hvorfor du ble forelsket. Legg til personlige bilder, og ta også gjerne med et sitat eller dikt som passer til dere. Du kan lage både aluminiumsplate og plexiglass i flere størrelser på fotoknudsen.no.

Fotobok skaper rørende øyeblik

Lag en fotobok med dine digitale bilder som en romantisk reise gjennom den tiden dere har hatt sammen. Samle fine øyeblikk fra den dagen dere møttes, og spe på med fine ord og historier. Fotobok er gaven over alle gaver og skaper garantert rørende øyeblikk!

Fotobok 30x30 cm med dine digitale bilder

Kopp – en bestselger!

En flott gaveidé til den kaffetørste. Design koppen selv med bilder og tekst som passer til deres forhold. Vi har mange ulike design som rammer inn bildene dine. For det lille ekstra: Fyll koppen med lekre hjertesjokolader før du gir den bort i valentinsgave!

Kopp med ditt beste bilde

Siste tips – lag en valentinskake!

Prikken over i-en skaper du med en deilig valentinskake. Bli inspirert av de herlige bildene fra Martha Stewart her. Hun har masse herlige oppskrifter på valentineskaker.

Valentinskake til din kjære

Kommentarer