Julegaver fra fotoknudsen

Det er noe helt eget med det å få en julegave fra sin kjære hvor det virkelig merkes at den du har fått gaven av har lagt ned både tid og omtanke i å finne noe helt spesielt til akkurat deg. Man merker det med en gang man åpner gaven og ser hva som skjuler seg bak papiret. Det gjelder både hvis det er noe han eller hun har kjøpt, eller om det er en hjemmelaget julegave. Hos fotoknudsen finner du mange produkter som gjør det mulig å lage personlige og unike julegaver på nett. Enten du trenger et julegavetips til han eller julegavetips til henne, har fotoknudsen produkter som vil ha den perfekte miksen av å være noe hjemmelaget og noe kjøpt.

Julegavetips til han og julegavetips til henne

Er du usikker på hva du skal gi i julegave til mannen eller kvinnen i ditt liv i år, enten du er på jakt etter noe stort eller lite, har fotoknudsen et variert og spennende utvalg av produkter som kan bli julegaven han eller hun vil sette ekstra stor pris på. Her er seks julegavetips for deg som ønsker å lage en julegave selv:

1. Veggkalender – Hva med å overraske med en selvlaget kalender med egne bilder? På fotoknudsen.no kan du velge mellom å lage en månedskalender eller en bursdagskalender, og du kan virkelig være kreativ med de mange valgene du kan ta underveis i prosessen. Du kan gjøre veggkalenderen unik med ulike bakgrunner og cliparts, og du kan velge ulike størrelser og oppsett. Kalenderen kan bestilles fra både PC, nettbrett og mobil. Finn frem fine, morsomme og romantiske bilder fra året som gikk, og la blinkskuddene prege kalenderen til din kjære for det neste året. En slik bildekalender gjør seg godt både hjemme og på kontoret.

Fotokalender

2. Fotoalbum – Overrask din utkårede med en fotobok med blinkskudd fra året som gikk. Uansett om du velger et kjærestetema eller et familietema for bildeboken, finner du et stort utvalg av fotobøker i ulike størrelser, formater og prisklasser på fotoknudsen.no. Du kan velge å lage en fotobok med stivt omslag, fotobok med mykt omslag eller en enklere spiralinnbundet fotobok. Du kan rett og slett skreddersy det perfekte fotoalbum til din kjære. Se hele utvalget av fotoalbum her.

Fotobok fra fotoknudsen

3. Bildefremkalling – Har du et morsomt, fint eller minneverdig blinkskudd av kvinnen eller mannen i ditt liv lagret på mobilen eller PC-en? Sørg for at det aldri blir glemt ved å fremkalle det – ja, kanskje til og med forstørre det. Sett bildet eller bildene inn i en ramme slik at fotografiet kan komme opp på veggen og få den oppmerksomheten det fortjener. Les mer om bildefremkalling og mulighetene som finnes her.

4. Kaffe- eller tekopp med bilde – Overrask din kaffetørste eller tedrikkende kjæreste med en hvit kopp av keramikk med et artig, fint eller romantisk bilde på. Velg et bilde av dere to, eller hva med å lete frem et romantisk bilde fra årets sommerferie? Finn et passende blinkskudd på mobilen eller PC-en. Lag og bestill en kopp med ditt eget foto her.

5. Lag noe fint til interiøret – Det kan være vanskelig å finne på noe fint å ha på veggene i huset, på studenthybelen eller på hytta, så hvorfor ikke overraske kjæresten, samboeren, mannen eller kvinnen i ditt liv med et personlig bilde han eller hun kan henge på veggen? Hos fotoknudsen kan du forstørre opp dine egne bilder på fotolerret, plexiglass, en skumplate eller en aluminiumsplate. Uansett hvilket materiale og stil du velger, vil gaven kunne bli et midtpunkt og blikkfang som garantert vil bli satt pris på.

La deg inspirere til å lage julegaver selv på fotoknudsen.no. Sendt inn din bestilling og en meget unike og personlig julegave vil dukke opp i postkassen din. Alt som gjenstår da er å pakke inn gaven i et pent julepapir og skrive en hyggelig hilsen på til-og-fra-lappen.

Kommentarer