Vi tror at det neste året vil by på en interessant miks av fremtidsrettede, futuristiske mønstre og klassiske designideer fra det forrige århundret.

Lekne, flerfargede utvalg og graderinger vil definitivt være en del av motebildet i 2019, i tillegg til ting som skaper en 3D-effekt. Minimalisme vil fortsatt være fremtredende både i webdesign og på trykksaker og vi er veldig stolte av de minimalistiske designene som du vil kunne velge mellom hos oss.

I denne guiden har vi samlet noen av de mest spennende trendene innen grafisk design, som vi har inkludert på siden vår for at fotoprosjektene dine skal se fantastiske ut.

Art Deco

Nesten 100 år har gått siden de glade 20-årene, og Art Deco har fått en kraftig oppblomstring i designverdenen – dette er en trend som har kommet for å bli. Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å lage fotokort til Great Gatsby-festen din. Vi har satt sammen noen klassiske nye design som bruker gull for å skape en overdådig stil, håndskrift for en eksklusiv følelse, samt interessante og elegante geometriske rammer og mønstre. Mørk blå og messingtoner vil gi en overdådig følelse til alt du lager i denne stilen.

Gull

Gull går sjelden av moten – dets glans har forhekset menneskeheten i tusenvis av år og har alltid vært populært i fotoknudsens design. Inntil vi kan trykke ekte gullfolie på fotokortene dine vil vi tilby deg enda flere gulldesign og -stiler å velge mellom for å gjøre bildene dine enda flottere og gi deg et utvalg av diskré gulldetaljer som du kan bruke i prosjektene dine.

Minimalistisk

Minimalistisk design har vært på moten de siste årene når det gjelder design både online og i trykt format, og vil fortsette å være en av de fremste trendene i 2020. Vi har sett at minimalisme med en moderne vri er stadig mer populært blandt kundene våre, takket være bruken av bakgrunner i off white, diskrete geometriske former og håndskrevne sans serif-fonter. Når du velger en minimalistisk stil for fotoprosjektene dine får det frem det beste i bildene dine, uansett om det er snakk om enkeltbilder eller design med plass til flere bilder.

Rustikk

Våre rustikke designalternativer tar utgangspunkt i midten av 1900-tallet og denne trenden er et utrolig allsidig valg for ethvert fotoprosjekt. Det som gjør det så suksessfullt er at det kan være både lekent og minimalistisk, eller til og med botanisk på en og samme tid. Vi syns ikke det er nødvendig å forandre på noe som fungerer, så til det kommende året har vi helt enkelt lagt til noen flere alternativer i galleriet vårt. Ha det gøy og prøv deg fram med sterke farger og ulike design til du finner det som passer best til bildene dine.

Nordisk

Fjorårets utvalg av nordiske design har vært utrolig populært blandt våre kunder det siste året. På grunn av dette har vi lagt til enda flere design som følger denne trenden! Du vil se mye hvitt og nøytrale fargetoner, håndtegnede geometriske former og en rekke asymmetriske oppsett som du kan velge mellom. Vær mer nordisk med bildene dine i 2020!

Kom i gang

Nå som vi har vekket appetitten din med neste års trender, er det på tide å tenke på hvilke fotoprosjekter du vil lage. Enten det er invitasjoner og fotokort , veggdekor eller fotobøker, vil disse trendene sørge for at designene dine treffer motebildet perfekt.

LAG NÅ

Kommentarer