La oss få invitere deg med på en liten omvisning i vårt store utvalg av fotoprodukter med design. Favorittene er mange, alt fra fotobøker til personlige fotokalendere.

Enten du vil lage en fotobok, kalender eller et hyggelig kort, våre designede fotoprodukter gjør det enkelt for deg. Du bare velger det designet som passer best, drar bildene inn i designprogrammet og tilpasser designet akkurat slik som du selv ønsker.

Vi spurte den kreative avdelingen vår om de kunne dele noen gode tips til hvordan man aller best kan bruke våre mest populære fotoprodukter med design. Og hvem er vel best til å svare på dette, enn den avdelingen som designer dem?

  • Nr. 1 netthandel bildeprodukter
  • 100% fornøyd-garanti
  • Bestill raskt og enkelt

1. Lag en familieplanlegger

Er dere mange hjemme, er det befriende å ha noe som holder styr på alles aktiviteter til enhver tid. Vi anbefaler vår personlige familieplanlegger som gjør det enkelt og oversiktlig for alle å se hva familien har på programmet gjennom hele uken.

Ta en titt på kalenderdesignet vårt med ‘Vintage kalender‘. Denne har et naturlig utseende og er et flott alternativ hvis du vil legge til flere bilder på én side ved hjelp av vårt designverktøy. Vårt designteam anbefaler å velge en bestemt stil og så holde seg til den når du skal lage en familieplanlegger. Da vil du også oppdage at når du bruker ferdige sideoppsett, selv om du justerer litt selv, så får det sidene til å passe perfekt sammen gjennom hele kalenderen.

2. Gjøre kalendere i moderne stil personlige

Ikke alle vil ha en altfor dominerende kalender eller en som er for sesongpreget. Den skal tross alt henge på veggen gjennom hele året. Hvis du er på jakt etter noe som er litt mer stilig og moderne, gå gjerne for noe helt enkelt når det gjelder å legge til bilder på sidene i din personlige fotokalender – du må få den hvite plassen til å fungere (mer om det senere). Å bruke ett stort bilde for hver kalendermåned skaper et minimalistisk utseende og gir den effekten du ønsker. En av våre bestselgende kalendere er kalenderdesignet ‘Handskrift på bildet‘, dette er et perfekt valg for alle som har et moderne hjem.

3. Send personlige kort

Når du skal sende kort til dine nærmeste, er alle i vårt kreative team enige om at det bør holdes personlig, lett og gjerne med litt humor. De regner med at hvis du er en som elsker å fortelle eller sende morsomme meldinger til familien, så passer det kanskje med et lyst kort med litt sterke kontraster for et personlig design. Hvis det er noe som skal spre glede, så er våre ‘Lyst og vakkert’ kort det du er ute etter. Sjekk ut designet her. Det kommer også i matt, ekstra matt og glanset papir.

4. Tips til tenker-på-deg-kort

Det er aldri feil å la noen få vite at du tenker på dem. Vi spurte våre tekstforfattere om råd for forslag til tekst for å la noen få vite at du tenker på dem. De sier at en klassisk og enkel «Tenker på deg» ofte gjør jobben, men skal du skrive noe til venner eller familie, bør det være så personlig som mulig.

De sier også at budskapet og kortets utseende bør henge litt sammen. Som for eksempel at et kort med et enkelt, moderne design passer godt sammen med en kort og søt, men gjennomtenkt melding. Sjekk ut vår “Hjemmelaget fotobar” kort for mer inspirasjon.

5. Utnytt det hvite området

Du vet at du har snublet over en designavdeling når du hører folk snakke om hvite områder. Så vi måtte undersøke hva det egentlig betyr. Alle designerne tok av seg hodetelefonene og fortalte oss at hvite områder faktisk utstråler dynamikk når de brukes i et fotoalbum eller en personlig fotobok. Når det er hvitt rundt bildene, får det dem til å poppe mer, og det gir sidene dine en frisk, ren look.

De sier samtidig at hvitt gjør seg godt sammen med alle bilder. Sørg for å ha et hvitt område rundt bildene dine, det gir dem en naturlig ramme og får selve bildet til å virkelig poppe og utmerke seg ekstra godt. Sjekk ut vår fotobok med «Klassisk reise»-tema for å se hvor godt det hvite hjelper til med å få bildene til å stråle.

6. Fotobok til babyen

Vi elsker alle de nydelige babybøkene de designer her hos oss, så ta en titt på alle de flotte alternativene du garantert vil bli inspirert av. Når du skal lage en fotobok til den nye babyen, tenk over hvem den skal være til. Er det en du skal ha selv, så kan du holde den enkel og fortelle babyens historie i milepæler. Hvis det skal være en gave til stolte besteforeldre som kanskje ikke har hatt anledning til å møte barnebarnet sitt ennå, legg til noen søte fortellinger fra graviditeten og andre opplevelser fra denne spesielle tiden, slik at de kan nyte de første månedene enda mer.

Vår temabok “Rent og enkelt” er, som du kan forestille deg, en nydelig, enkel og ren måte å lage babyboken på. Se mer her.

7. Vær konsekvent

Da rundturen vår var ferdig på den reative avdelingen spurte vi de om ett siste tips de ville dele når det gjelder fotoprodukter med fotoknudsen sine design. Og svaret var enstemmig – vær konsekvent! Sørg for at du er konsekvent med fonter, former, farger og det generelle utseendet. Når du skal gjøre sidene personlige, prøv å finne noe som samsvarer med en eller flere av fargene som vises i bildene dine. Dette kan være noe så enkelt som å ha tittelen eller teksten i en bestemt farge, eller hvis du legger til former i designet, sørg for at fargen også gjenspeiler det overordnede temaet.

Hvis du designer selv fra bunnen av, velg gjerne et par farger fra nedtrekksmenyen ‘Trendy farger’ i fotobokprogrammet og sørg for at du fortsetter å bruke disse gjennom hele fotoboken for holde på stilen. Et godt eksempel på dette er sett i en av våre populære, tematiske fotobøker: ‘Pop art‘. Denne har et dristig utseende og viser hvor effektivt det kan være å bruke konsistente farger, former og mønstre.

Vi håper våre tips har inspirert deg til å lage dine egne fantastiske fotoprodukter og at de har hjulpet deg med å finne ut hva som fungerer best for deg. Alt du trenger å gjøre nå er å begynne å lage. Ta en titt på nettsiden og våre fotoprodukter med design som vil passe til prosjektet ditt, eller kom i gang med en gang ved å klikke på knappen nedenfor.

Lag nā

Kommentarer