Julen er rett rundt hjørnet og vi vet at du er i gang med forberedelsene. Lister over julekort skal skrives og gaveideer smugles ubemerkeligi inn i samtalene. Hvis du er på utkikk etter å kjøpe gaver og velge ut kort før julerushet starter, er våre forhåndsdesignede podukter en perfekt løsning for deg. Vi har spurt vårt designteam om deres beste tips til hvordan du best kan bruke designene. For hvem er vel bedre egnet til å gi råd om fotoknudsens forhåndsdesignede temaer enn designerne som har laget dem?

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag en kalender i julegave

Juletiden egner seg godt til å se fremover mot det nye året, og det betyr selvsagt at tiden er inne for å tilpasse fotokalenderne. Ta en titt på den flotte nye Vintage kalender vår med forhåndsdesignede kalendere – dette er en super mulighet hvis du har lyst til å laste mange bilder opp på en side. Den er i A3-format så her er det massevis av plass til foto og viktige datoer som du bil legge til. Designteamet vårt råder deg til å bruke foto fra hver måned for å oppnå en nesten umerkelig overgang mellom de ulike sesongene i kalenderen din. Det er en kjempefin måte for å lage et overblikk og knytte sammen følelser når du blar deg gjennom månedene.

Hvordan tilpasse moderne kalendere

Kalenderen skal henge på veggen din året rundt. Hvis du er på utkikk etter noe som er stilig og moderne, synes vi «less is more» er et godt råd når det gjelder hvor mange bilder du bør ha på hver kalenderside – du må få det hvite området rundt til å fungere (mer om det senere). Hvis du bruker store bilder på siden, får du en minimalistisk «look» og oppnår den effekten du vil ha. Bestselgeren vår, Håndskrift på bildet gjør akkurat det, så det er et ideelt valg for alle som har en moderne stil hjemme.

Sende julekort


Folk elsker å få julekort, og nå er det tiden inne for å sende dine. Våre Glitrende juldesignede kortmaler kan være akkurat det du er ute etter i år, sjekk det ut her. Malene leveres også i et utvalg av matt, ekstra matt og glanset papir. Hvis du skal sende kort til dine aller nærmeste og kjæreste, er vårt kreative team enig i at det er en god idé å være personlig. Hvis du er glad i i å sende varme julehilsner til familien din, som også er kjempekoselige, da er Gullprikker er flott valg.

Hva skal du skrive?

Når det kommer til julekort og selv om du planlegger det godt på forhånd, blir vi ofte sittende med pennen i været når vi skal skrive en hilsen. Vi har gått til ekspertene i tekstforfatteravdelingen og spurt hva de mener. De sa at en enkel og klassisk «God Jul» som regel er godt nok for de fleste av oss, men at skal du skrive til nære venner og familie, bør du være så personlig du kan. Du bør også forsikre deg om at det du skriver og utseendet på kortet ditt henger godt sammen. De mener at et kort i moderne design er enkelt slik at en enkel og vennlig men gjennomtenkt hilsen vil fungere godt sammen. Sjekk ut dette temaet, Enkel juledekor, er noe du kanskje burde prøve i år.

Skjønnheten i hvite flater

Vi hører ofte folkene i designteamet vårt snakke om hvite flater – riktignok er det jul snart, men vi er ganske sikre på at det ikke har noe med trær eller hustak som er dekket av snø å gjøre. Så vi spurte dem hva det er de mener. Det viser seg at hvite flater er svært effektfullt når man lager design. Når du bruker hvite flater rundt bildene dine, står de tydeligere frem og sidene dine i fotoboken får et friskt og rent utseende. De sier at hvitt passer sammen med alle slags bilder. Pass på at du har et hvitt område rundt bildene dine, da får de en naturlig ramme som fremhever dem. Sjekk ut vår forhåndsdesignedt fotobok Klassisk reise og se hvordan de hvite flatene får bildene til å skinne.

Hvordan lage en bayfotobok

Vi elsker fotobøkene folk lager av babyene sine sammen med oss, så du vil ikke bli overrasket over at vi har mengder av forhåndsdesignde temabøker slik at du kan lage en. Hvis du har planer om å lage en fotobok for å feire en nykommer denne julen, så ikke glem å ha klart for deg hvem den skal lages for. Hvis det er en bok til deg selv, kan du gjøre det enkelt og fortelle babyens historie med milepæler. Er det julegave til stolte besteforeldre som kanskje ikke har hatt muligheten til å se barnebarnet sitt ennå, bør du tenke på å legge til små historier slik at gleden deres over de første dyrebare månedene kan bli enda større. Vår Rent og enkelt forhåndsdesignede fotobøker er, som du kan tenke deg, en superenkel måte å lage babyfotoboken din på. Sjekk det ut her.

Vær konsekvent

Vi har lyst til å avslutte med designteamets topptips for å lage fantastiske fotoprodukter. De var enstemmige – vær konsekvent. Forsikre deg om at du er konskevent i valg av fonter, former, farger og det generelle utseendet. Når du skal legge til dine egne tilpasninger på siden din, så prøv å finne noe som samsvarer med minst én av fargene i bildene dine. Det kan være så enkelt som å gi tittelen eller teksten en bestemt farge, eller hvis du legger til figurer, å passe på at fargen også gjentar det overordnede temaet. Hvis du starter designet ditt fra bunnen av, kan du velge fargene fra menyen «Trendy farger» i fotobok-programmet, men pass på at du fortsetter å bruke dem i fotoboken for å holde den røde tråden i utseendet. Et godt eksempel på dette er et av temaene i en av våre favorittfotobøker: Pop art. Den har et dristig utseende og viser virkelig hvordan konsekvent bruk av farger, former og mønstre kan gi en fin effekt.

Vi håper våre tips inspirerer deg til å lage dine egne fantastiske fotoprodukter til jul, og bidrar til at du finner ut hvilke forhåndsdesigne som passer for deg. Det eneste som gjenstår nå er å gå i gang og lage julegavene. Ta en titt på nettstedet vårt og finn det som passer til prosjektet ditt, klikk på en av de forhåndsdesignede produktlenkene over, eller på knappen under, så er du klar til å sette i gang.

begynn å lage

Kommentarer