Slik gjør du det:

Last opp bilder

Heldigvis finnes det en enklere og raskere måte for deg å samle gode minner på ett sted. Hos fotoknudsen.no kan du nemlig designe din helt egen fotobok på kort tid. Hele prosessen foregår på nett, direkte i din nettleser, slik at du slipper å laste ned ekstra programvare. Med god papirkvalitet og bildegjengivelse og ditt unike design vil bildene komme til liv på en helt ny måte.

Å lage en fotobok tar i utgangspunktet bare noen få minutter, men du kan også velge å ta deg litt bedre tid til å planlegge og tilpasse, slik at du er sikker på å få den akkurat som du ønsker.

Oppstart

Det første du må gjøre er å registrere deg på fotoknudsen, og fortsett så med å laste opp dine bilder til MinneBanken, som er fotoknudsens bildelagringstjeneste. MinneBanken er både gratis og enkel å bruke, og oppfyller også de strengeste kravene til OBS-lagring (Online Backup Sikker lagring).

Velg design

Nå kan du starte å designe FotoBoken. Velg først om du vil ha stivt eller mykt omslag, deretter velger du størrelse. Standardstørrelsen starter med 26 sider, men den kan utvides til maksimalt 90 sider om du ønsker det. Det ingen fasit på hvor mange bilder du må bruke på hver side i boken, dette kan du velge selv. Nå kan du bestemme hvordan omslaget skal se ut. Her kan du velge å bruke et av dine egne bilder, eller du kan velge mellom kunstlær og ulike stoffer.

Velg tema

Det er nå klart for å velge et tema du ønsker å bruke i FotoBoken din, og med flere ulike temaer å velge mellom skal det være enkelt å finne noe du liker. Klikker du på “tilpass” vil en hel verden av valg åpne seg, og du kan designe ditt helt eget tema. Om du vil kan du også starte med en helt tom bok, og designe alt selv, helt fra starten av.

Legg inn bilder

Nå kan du gå inn i albumene dine i MinneBanken, og velge hvilke bilder du ønsker å bruke i FotoBoken din. Du kan velge å forhåndsfylle boken din, eller du kan dra bildene inn der du ønsker å plassere dem, før du avslutter med å legge til tekst om det er ønskelig.

Godkjenn produktet

Se nøye over boken og forsikre deg om at alt ser ut som det skal, og gjør eventuelle endringer. Når du er fornøyd kan du godkjenne og sende inn bestillingen.

Utsending

Fotoboken produseres og sendes hjem til deg i posten. Nå er det bare å glede seg til din unike fotobok havner i postkassa.

Bestill fotobok her

Kommentarer