fotoknudsen forstod tidlig at kundene hadde behov for en sikker og enkel måte å dele bilder på. Vi opprettet derfor MinneBanken, som gir gratis og 100 % trygg lagring av dine bilder. I dag ligger over 455 millioner bilder lagret i MinneBanken – og der vil de fortsette å være.

OBS-lagring: Online Backup Sikker Lagring

fotoknudsen er en av få aktører som oppfyller de strenge kravene til OBS-lagring; Online Backup Sikker lagring. Du får ikke bare trygg og sikker lagring av dine bilder på nett, men også garanti for at originalbildet ditt forblir urørt. OBS-lagring er en norm for trygg og sikker lagring av bilder på nett, utviklet av Forbrukerrådet, Fotorådet og IKT-Norge. Fotoaktørene knyttet til denne normen er pliktig å oppbevare kundens bilder på en trygg og sikker måte. Formålet er å unngå situasjoner hvor bilder blir slettet eller forsvinner. Fotografier er det mest verdifulle og uerstattelige digitale innholdet vi lagrer, og det er særs viktig at man kan velge et trygt sted for sikkerhetskopiene.

Enkelt å dele

I tillegg har vi videreutviklet mulighetene for deling av bilder gjennom MinneBanken. I tillegg til å dele bilder med enkeltpersoner, kan du nå også dele med sosiale medier eller definerte grupper.

Oppretter du en gruppe, kan du gi gruppen tilgang til spesifikke album. Da kan du gi bestemor tilgang til bildene av barnebarna og sommerferien, mens jentegjengen får tilgang til bildene fra turen til New York og den fuktige kvelden på byen.

I tillegg kan du definere hvem som kan gjøre hva med bildene. Enten gir du fullt eierskap til bildene, slik at mottakeren kan redigere bilder, kjøpe produkter og dele bildene med andre. Eller du kan gi tilgang til å se bildene og kjøpe produkter, men ikke til å redigere og dele bildene videre. Slik kan du enkelt være trygg på hvem som får se bildene dine.

fotoknudsen MinneBanken

Kommentarer