Påsken nærmer seg, og enten du drar til fjells, reiser til sydligere strøk eller skal kose deg hjemme i solveggen, kommer du helt sikkert til å knipse mange bilder med mobilen din. Men hva gjør du hvis du er så uheldig at du mister eller ødelegger mobilen på en skitur, eller får den frastjålet på afterski-festen? Du mister ikke bare muligheten til å kommunisere med omverdenen og all informasjonen du har lagret på telefonen, du mister også påskebildene dine og alle de andre bildene som var lagret på mobilen. Krise! Telefonlister kan erstattes og apper kan lastes ned på nytt, men bildene dine er uerstattelige. Derfor har vi i fotoknudsen laget en løsning som sikrer bildene dine dersom du skulle være så uheldig. Last ned Minnebanken-appen vår på telefonen din, og last opp bildene du tar til appen. På den måten sikrer du bildene og minnene dine på en trygg og god måte for fremtiden.

Minnebank-appen er gratis og enkel å bruke

Bildene du laster opp i Minnebanken-appen blir trygt lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen er helt gratis, og den gjør det mulig for deg bevare bildeminnene dine direkte fra iPhone, iPad eller Android.

Last ned Minnebanken fra App Store her.

Last ned Minnebanken fra Google Play her.

Få orden på bildene dine i Minnebanken

I appen vil du få opp bildene dine på en oversiktlig tidslinje, og appen vil også hjelpe deg ved automatisk å foreslå hvilke bilder som hører sammen og gruppere disse i ulike hendelser. Du kan velge å laste opp bilder til Minnebanken når det passer deg, eller du kan skru på funksjonen for automatisk synkronisering, slik at bildene dine til enhver tid blir sikkerhetskopiert i Minnebanken.

Les mer om Minnebank-appen her.

Minnebank-appen er koblet med nettversjonen

Minnebanken-appen er koblet sammen med den nettbaserte versjonen av Minnebanken på fotoknudsen.no. Det betyr at du kan bruke appen til å overføre mobilbildene dine, og nettversjonen til å overføre fra datamaskin eller nettbrett. Det gjør det enkelt å få samlet alle bildene du har på ett og samme sted. Skulle noe skje med mobilen, pc-en eller nettbrettet, er bildene dine sikret på et trygt sted.

Lag noe fint av blinkskuddene fra påskeferien

Tar du et knalltøft bilde av minstemann i alpinbakken eller et fint naturfoto i påsken, er det enklere enn du kanskje tror å gjøre noe ekstra ut av de flotte bildene. Med bildene allerede lagret i Minnebanken, har du automatisk tilgang til de fleste av våre designprogram. Muligheten du nå har til å lage unike og personlige bildeprodukter er mange, så her ligger det mange muligheter til å slå seg litt løs kreativt. Du kan lage fotobok, fremkalle og forstørre bilder og lage noe fint til huset ved å fremkalle bilder på et lerret eller en skumplate. Eller kanskje du ønsker å lage invitasjonskort til en stor anledning? Mulighetene er mange! Ta en titt her for å se hvilke bildeprodukter du kan lage hos fotoknudsen.

Les mer om Minnebanken her.

Nøl ikke med å kontakte oss hvis du står fast og har spørsmål. Kontaktinformasjon til vårt kundesenter finner du her.

Kommentarer