Barnas sommerferie

Hva med en fotobok med barnas favorittminner fra ferien? Det blir garantert populært når barna viser favorittminnene på skolen eller i barnehagen. Du kan skrive inn deres egne kommentarer til bildene, favorittminnene fra turen og legge inn bildene barna tok av dyrene i dyreparken. La gjerne barna hjelpe til i prosessen, slik at deres syn og minner kommer tydelig frem.

For å gjøre det ekstra spennende kan du for eksempel skanne inn billetter eller andre minner fra turen. Å bruke noen sider til å skrive ned minner, sanger eller dikt skaper også variasjon og personlighet.

Fotobok fra fotoknudsen

Personlige minner

I fotoboken kan du også legge inn tekst. I tekstfeltene kan du legge inn korte forklaringer eller ord, eller du kan velge å bruke et større område å skrive på. Legg inn små faktabokser med informasjon om landet dere har besøkt, et dikt eller en sang. Husk at de minnene du har i dag blekner om noen år. Skriv derfor heller ned for mye enn for lite. Det er ofte tekstene som setter bildene i sammenheng og gjør boken ekstra morsom å bla gjennom i ettertid. Skanner du i tillegg inn små minner, som billetter, visittkort, brosjyrer og liknende, får du en spesiell og personlig fotobok som samler alle minnene på ett sted.

Fotobøker er raske å lage og gir deg mange spennende muligheter. Og når det er morsomt å sette sammen bildene blir resultatet bra. I løpet av noen dager ligger din egen fotobok i postkassen, klar til å deles med venner og familie.

fotobok-samle-minnene-spania

Kommentarer