Bildevegg julegaver

Å lage flotte julegaver selv er enklere enn du kanskje tror, særlig i en digital verden. En hjemmelaget julegave er kun noen få tastetrykk unna, og resultatet blir så flott at det kan bli vanskelig å vente med å gi bort gaven. Hos fotoknudsen finner du en rekke produkter som enkelt kan tilpasses til å bli en perfekt julegave med et unikt og personlig preg. Finn frem flotte bilder fra kameraet ditt eller mobilen, og la blinkskuddene du finner der få hovedrollen i julegaven til den eller de du har lyst til å overraske litt ekstra denne julen.

HER FÅR DU 4 GODE JULEGAVETIPS:

1. Gi en veggkalender med bilder i julegave

Overrask noen du er glad i med en selvlaget veggkalender med bilder i julegave. Det er mye enklere enn mange tror. På kun få minutter lager du enkelt en helt unik bildekalender på fotoknudsen.no. Velg mellom en månedskalender eller en bursdagskalender i ulike størrelser og formater. Her er det bare å skreddersy veggkalenderen til den eller de som skal få den og bruke den. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Noen få dager senere ligger den egenkomponerte kalenderen ferdig i postkassen, klar til å pakkes pent inn i julepapir.
Se hele utvalget av veggkalendere her.
Uansett hvilket kalenderformat du velger for julegaven, er det muligheten til å pynte kalenderen med dine egne fotoblinkskudd, og sette ditt preg på den med det designet du velger, som gjør at julegaven blir ekstra flott og helt unik. Når du lager en kalender vil du få tilgang til en rekke kreative alternativer, blant annet ulike bakgrunner, farger og rammestiler. Du kan også legge til tekst på bildene, med mange skrifttyper å velge mellom.

Veggkalender

2. Enklere enn du tror å lage et fotoalbum

Hva med å overraske noen du er glad i med et flott fotoalbum? Bruk blinkskuddene du har liggende, og lag en bildebok som vil passe perfekt til den eller de som skal få gaven. Velg ønsket format blant fotoknudsens store utvalg av fotobøker. De finnes i mange størrelser, formater og prisklasser. Med noen enkle steg og god hjelp fra fotobokprogrammet, kan du enkelt lage et flott og personlig fotoalbum. Du kan velge om du vil lage fotoalbumet på nett, i et nedlastbart program eller via fotoknudsens iPad-app.
Før du går i gang med å finne bilder til et fotoalbum, er det et godt tips å velge et tema for din egenkomponerte bildebok. Velger du et konkret tema kan albumet tilpasses og spisses enda bedre til den eller de som skal få gaven, og i tillegg blir det enklere for deg å velge ut bilder.

Her finner du 7 kreative og personlige gaveideer med fotoalbum.
Se hele utvalget av fotoalbum her.

fotoalbum i ulike format

3. Gi et fotolerret i julegave

Enkelte bilder er så fine at de er som skapt for å deles og henges opp på en vegg, så hvorfor ikke gi bort et flott fotolerret i julegave? Et enkeltbilde eller en bildecollage på et dekorativt lerret er en personlig gave som garantert vil imponere, varme og glede.
fotoknudsen tilbyr ulike varianter av fotolerret. Du kan velge mellom liggende, stående og kvadratisk, og alle variantene kommer i ulike størrelser. Du kan også velge å kjøpe ramme til lerretet dersom du ønsker det.
Et lerret passer godt å gi bort i julegave til både kjæresten, en god venn, besteforeldre, mamma og pappa. Det gjelder bare å finne det eller de bildene du vet vil falle i smak. Det betyr at det må legges litt omtanke bak gaven, og det vil den heldige mottageren merke. Så ta deg tid til å sette deg i mottakerens sted. Hva kunne han eller hun ha glede av å se på hver dag? Sitter du med et unikt bilde av en spesiell hendelse dere har delt? Har dere vært på en reise sammen hvor du tok et fint bilde? Det er rett og slett bare fantasien som setter grensene for hvilke bilder som kan gjøre seg godt på et lerret og bli en flott julegave.
Se hele utvalget av fotolerret her.

Bilder julegaver

4. Fremkall bilder og ram dem inn

Bildefremkalling har alltid vært populært, men i vår digitale hverdag går det ofte litt i glemmeboken. Så hvorfor ikke overraske noen denne julen med et flott bilde i en dekorativ ramme? Det må jo være et flott julegavetips til både mamma, pappa, kjæresten, en venn, bror og søster. Det kan være et bilde av barnebarna, et vakkert naturbilde eller et stemningsfullt bilde fra hytta. Du har helt sikkert et bilde på kameraet eller mobilen som noen vil sette pris på at blir fremkalt og eventuelt forstørret. Dette er en enkel måte selv å lage en julegave på.

Les mer om bildefremkalling her.

Kommentarer