Planlegg julekortet

Skal dere få til et godt parbilde, kan det være greit å ha planlagt litt på forhånd. Ønsker dere å være ute eller inne, skal dere ta bildene selv eller bruke en fotograf? Sett dere ned sammen og prøv å komme med gode idéer til motiv på julekortet som begge har sansen for. Sliter dere med å komme i gang kan dere la dere inspirere av disse seks idéene til julekort:

1. Lag et julekort ute i snøen

Vinteren kan være en veldig romantisk årstid, og bilder i snøen gjør seg perfekt på et julekort. Vil dere benytte dere av dagslyset, kan dere lage snø-engler sammen. I snøen er det lek som gjelder, og det kan komme mange flotte situasjonsbilder fra en snøballkrig, eller om dere bygger en snømann sammen og dokumenterer alt gjennom bilder.

2. Under mistelteinen

Å kysse under mistelteinen hører julen til, og er et romantisk tema til julekortet. La en av dere holde en misteltein over den andres hode mens dere kysser. Enklere blir det ikke.

3. Skap den perfekte bakgrunnen til julekortet

Enten dere tar bilder inne eller ute, kan julelys sette stemningen til et fint julekort. Julelys bak en hvit gardin blir en perfekt bakgrunn for et romantisk julekortbilde.

4. Ta bildet til julekortet selv

Ta frem julekuler og julelys, og legg dere ned på gulvet midt i alt kaoset. Knips bildet selv, ovenfra – eller få noen andre til å ta det for dere.

5. Knips et morsomt julekortbilde

Selv om julen er en høytid, trenger ikke julekortet å være høytidelig. Kle dere ut, eller bli inspirert av gamle familiebilder for å finne det ultimate temaet til julekortet som vil gi familie og venner en god latter.

Sendt en romantisk julekort

6. Finn en gammel låve

Norsk bonderomantikk hører hjemme på et julekort, spesielt om det er snø ute. Finn dere en nedlagt låve eller gammelt gårdsbruk, hvor dere kan ta idylliske bilder blant tørket høy og tømmervegger.

Kommentarer