Hei alle sammen! Velkommen til våre sosiale medier.

Våre sosiale plattformer er et trygt sted hvor vi kan dele de øyeblikkene som betyr noe for oss, dele nyttige tips og triks og vise frem de kreasjonene vi er stolte av. De er også et sted hvor vi kan chatte, le, inspirere hverandre og glede oss sammen over ting som får frem smilet.

For å sørge for at vi fortsetter å bygge et hyggelig, trygt og respektfullt fellesskap sammen, har vi satt opp disse enkle retningslinjene som vi alle kan følge.

Vær hyggelig og hensynsfull

Respekter at alle er forskjellige, vær støttende og oppmuntrende.

Vi tolererer aldri hatytringer, diskriminering, mobbing, trakassering, truende atferd eller nedverdigende kommentarer av noe slag om noens rase, kjønn, religion, seksuelle legning eller bakgrunn.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne alt som er hatefullt, rasistisk, fremmedfiendtlig, homofobt, sexistisk, urovekkende, voldelig, upassende eller seksuelt eksplisitt.

Ingen spam, takk

Vi tillater ikke spam, selvpromoterende innhold, off-topic kampanjer og linker til tredjeparts nettsteder, noe som er uredelig eller innlegg for politisk vinning, og vi forbeholder oss retten til å fjerne alt av denne art også.

Vær forsiktig

For å beskytte ditt personvern, vennligst ikke legg ut personlig identifiserbar informasjon i våre sosiale medier – det gjelder all sensitiv personlig informasjon som ditt eget telefonnummer, e-postadresse, hjemmeadresse eller bankdetaljer osv.

Hold kontakten

Har du kreative tips å dele? Del de gjerne med oss. Er du veldig stolt av ditt siste prosjekt hos fotoknudsen? Supert! Vi vil svært gjerne se hva du har laget. Har du generelle tilbakemeldinger du vil dele om oss og produktene våre? Vi setter alltid stor pris på konstruktive tilbakemeldinger fra våre kunder.

Vi vil svært gjerne se alle de øyeblikkene som er viktige for deg, så del gjerne det som får deg i godt humør – bare sørg for at du har tillatelse til å dele bildet med oss.

Kommentarer