julegaver

Mulighetene er enorme når du først har bestemt deg for å nyttiggjøre deg dine beste fotografier. Nå kan du lage fotokalender, fotobok, fotolerret, krus og mye mer med de fantastiske bildene familien tok i sommer.

Fotokalender er besteforeldrenes favoritt

En fotokalender er den perfekte gaven til den som har alt, men som verdsetter gaver laget med kjærlighet.
– Julegavene som du har laget selv er veldig populære. Det er gøy å lage og det personlige preget som ligger bak disse gavene er rørende. Fotokaldenderen er spesielt populær blant besteforeldrene, forteller markedssjef i fotoknudsen, Cecilie Gaustad.

For hver nye måned i kalenderen kan man følge de beste blinkskuddene av barna og familien. Du velger selv om du vil legge inn ett eller flere bilder på en kalendermåned. Praktisk nyhet er også at man kan legge inn foto og tekst i kalendariet. En flott måte å holde oversikt over bursdager og andre viktige merkedager. Fotokalender er ikke bare et godt gavetips, men en praktisk gave som gleder alle du er glad i gjennom hele året.

kalender med bilde i julegave

Vi garanterer rørende øyeblikk når du gir en fotobok i julegave

– Jeg ga en fotobok i julegave til mine foreldre i fjor som ble langt større suksess enn jeg hadde forestilt meg. Fotoboken med bilder av barnebarnas små og store opplevelser gjennom året, ble kveldens og faktisk resten av romjulens høydepunkt. For mine foreldre var dette helt tydelig den beste gaven de kunne få, sier fornøyd fotobokkunde, Renate K. 31 år fra Bergen

Lag en årskavalkade av store og små opplevelser gjennom hele året til familien. En perfekt venninnegave kan være en flott FotoBok fra den uforglemmelige jenteturen til New York. Med en FotoBok kan du legge inn så mange bilder og skrive så mye tekst du bare ønsker. Minnene lever lenger!

fotobok

Kaffekoppen – en bestselger!

Flere og flere ønsker seg sin egen kaffekopp med bilde på. Vi har mange varianter og design som rammer inn bildene dine alt etter hvem du skal gi gaven til. Spennende nyhet er at du nå også kan designe koppen selv! En flott gaveide til den kaffetørste til å ta med på jobben. Den mer trendy kaffe-latte koppen er også populær og egner seg til kakao, te så vel som kaffe.

kopp med bilde

Foreviget på lerret

Med inntoget av digitalkameraet printer vi ikke lenger ut alle bildene våre. Flotte og minnrike bilder samles i stedet på hardisken eller cd-rom. Kanskje er det på tide å vie de minnerike øyeblikkene større oppmersomhet? Hva med å gi blinkskuddene en plass på veggen? De minnrike opplevelsene kan foreviges på et flott lerret med ferdig montert ramme. Lerretet gir en fantastisk bildegjengivelse, og kommer til å ta seg flott ut veggen i stua. Et fotolerret er dessuten en gave alle vil sette pris på, og et godt julegavetips til den som har alt, men som ønsker seg en personlig gave.

bilde på lerret

Kommentarer