Fotografen forklarer det slik; «Livet består av en rekke magiske øyeblikk. Øyeblikk med spesiell atmosfære, drømmestemninger og lys som gir unike opplevelser. Det fantastiske med å fotografere er å kunne forevige slike øyeblikk og dele de med andre».

I tredje klasse på barneskolen hadde Heidi endelig fått spart opp nok penger til å kjøpe seg ett eget kamera. Ett rødt, klumpete kompaktkamera som fikk være med overalt. Moren til Heidi, Åse Sætre Bergset, tok ofte med barna sine ut i naturen og lærte de å se og sette pris på alt det vakre rundt seg. Åse er kunstner og en stor inspirasjonskilde for Heidi. I tillegg til henne er det også flere kunstnere og kreative personer i familien.

Lerret Heidi Hansen

Heidi tar bilder av det som gjør inntrykk på henne og dette ser vi helt klart i bildene hennes. Det kan være alt fra nydelig lys ute i naturen, et menneske eller andre ting rundt henne i det miljøet hun befinner seg i.

Lerret Heidi Hansen

Vi i fotoknudsen er også opptatt av å ta vare på alle de magiske øyeblikkene og har vært en trofast samarbeidspartner med Heidi Hansen opp gjennom årene. Våre lerret gir en utrolig flott bildegjengivelse og fungerer godt til Heidis bilder.

Les mer om våre lerret her.

Dersom du ønsker å ta en nærmere titt på Heidi sine bilder kan du se de på hennes fotoside på Facebook.

Kommentarer