Vi elsker å lage nye forhåndsdesignede til deg, slik at du kan lage dine fotoprodukt-favoritter hos oss. Derfor har våre designere hatt en temmelig travel sommer med å finne opp en hel haug med nye design til deg. Nå som det nærmer seg julesesongen, sjekk ut noen av våre favoritter nedenfor.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Et uforglemmelig år

2020 har definitivt vært et uvanlig år, og ett vi vet at du ikke vil glemme så lett! Selv om vi ikke har reist jorden rundt, eller vært i så mange selskaper, bryllup og festivaler som vanlig i år, har vi tatt massevis av bilder av alle de forskjellige tingene vi gjorde isteden. Med vårt nye 2020 årbok design for temabok kan du lage en stilig og moderne oversikt over dette veldig unike året.

Klar for 2021

Et helt nytt år kan bare bety en ting – en helt ny fotokalender! Vi vet hvor mye dere elsker å lage fotokalendere hos fotoknudsen i førjulstiden, så våre designere har vært travelt opptatt med å lage disse flotte nye kalenderdesignene. Innsiden av sidene deles i to, hvor du legger bildene dine på toppen og dagene i måneden på den nederste delen. Synes du Vintage kalendar ser varm og julete ut?

Diffuse bilderammer

Diffuse bilderammer er en av de mest elegante designene vi har laget, med en delikat, håndskrevet gullskrift sammen med en fantastisk dekor. Det får bildene dine til å se ut som en krysning mellom en årgangsfilmfotografi og et maleri. Ditt nye Diffuse bilderammer gjør fotokalenderen din til den perfekte gaven til familie, venner eller deg selv.

Ha en glitrende jul

Dette er en av våre favorittider på året – når vi begynner å lage våre julekortlister. Dette Glitrende jul designet oppsummerer perfekt den julefølelsen. Med klassiske juledetaljer, noen veldig jule-inspirerte skrifttyper, og masse plass til bilder og tekst, er dette et flott julekort å sende til din familie og venner i år. Våre kort inkluderer som alltid også konvolutter.

Minimalistisk gull

Vi vet at ikke alle liker å sende julekort som er veldig, vel, julete. Noen ganger vil du heller ha et stilig hvitt område, istendenfor fjell av hvit snø. Derfor er Malt gullramme, med minimale gulldetaljer, ett av våre favorittema. Alt du trenger å gjøre er å putte bildene dine inn og legge til tekst – minimalistisk design og minimal innsats. Konvolutter er selvsagt inkludert når du bestiller kort.

Med alle disse tnye designene er det bare å sette i gang å lage nye fotoprodukter. Hvis du ønsker å lage en fotobok, men har dårlig tid eller er usikker på hvordan du lager en – da kan du alltids prøve vår enkle Smart Assistent. Den sorter alle bildene dine på et øyeblikk, velger ut de beste og legger dem raskt inn i sideoppsettene for deg. Gjør ditt neste fotoprodukt fra fotoknudsen til et fantastisk et – bare klikk på knappen nedenfor og begynn å lage.

begynn å lage

Kommentarer