Møt familien Solbakken; mor SIngrid, far Magnus, lille Emma, bestemor Siri og selvsagt, hunden Freddie. De skal feire julen sammen og vil finne noen ganske store overraskelser under treet, fordi alle – inkludert deres pelskledte venn – vil motta en personlig julegave. Disse lagde de selv på fotoknudsens hjemmeside og resten ordnet vi. Så nå er gavene under treet og alt som gjenstår er å åpne dem.

Møt den travle moren Ingrid

Familien Solbakkens midtpunkt og limet som holder dem alle sammen – møt Ingrid. Travel som en bie og en sann perfeksjonist, hun har kontroll på alt. Mannen hennes Magnus vet hvor viktig hun synes det er å planlegge, men mellom ukentlige yogaklasser, keramikkurs og vennemiddager har hun knapt tid til en pust i bakken. Så denne julen lagde han en personlig fotokalender til henne i fotoknudsen appen. Full av familiebilder og allerede fylt inn med bursdager og viktige familiedatoer som han kopierte over fra almanakken hennes. Så omtenksomt!

Møt den hyggelige faren Magnus

En familiemann med et stort hjerte, Magnus er en du går til når du har problemer. Det er ingenting han ikke kan gjøre, men favorittrollen hans er pappa. Leke med Emma, gå tur med Freddie, eller å mekke på en annen lidenskap… veteranbiler. Ja, virkelig! Ingenting gjør han gladere (eller stoltere) enn familien hans, så Ingrid har laget en årbok av Emma, med deres beste 2020-høydepunkter. Magnus kommer ikke til å slutte med å smile denne julen.

Møt energiske Emma

Kræsj! Det er Emma. Løper rundt i huset utkledt som favoritt-superhelten sin. Fra Powerpuffjente eller Lumberjane til Supermann – Emma leser tegneserier, ser på tegnefilmer og redder hvalper og venner fra farlige forbrytere. Alt i løpet av en dag. Hennes personlige julegave i år? En fotobok temaer som kan sette i gang hennes livlige fantasi og gjør henne til helten i sin egen tegneserie. Far tok bildene og lite visste hun at hun kom til å ha hovedrollen i sitt eget eventyr.

Møt verdens beste bestemor Siri

Om bare vi alle sammen kunne hatt en bestemor som Siri. Familien Solbakken er heldige som har bestemoren sin boende hos seg – en skulder å gråte på, noen å prate med om problemer og et lurt glimt i øyet. Hun elsker å tilbringe tid i hagen, dyrker sine egne grønnsaker og deretter lage delige familiemiddager med dem. Så det var ikke vanskelig å finne den perfekte presangen til bestemor – hun kommer til å åpne opp en kokebok med bilder fra hagen sin og oppskrifter som passer til. Selvfølgelig vil boken ha bilder av bestemor Siri i action.

Møt familiehunden Freddie

Freddie er mannen i huset. Eller, det tror han selv ihvertfall. Denne firbente trøbbelmakeren er kjekk, krøllete og kosete. Når han ikke holder lille Emma med selskap inne, finner du han løpende rundt i hagen, ute på lange turer og bjeffer på alle som vil høre. Spesielle interesser? Bein, fotballer og mat (all mat). I år ligger det en personlig julegave under treet til Freddie også – et stykke veggdekor som kan henges over hundesengen hans. Og den beste delen for Freddie? Han kan åpne gaven sin selv. Du kan sikkert gjette hvor mye han elsker å tygge på ting han ikke skal.

Føler du deg inspirert av familien Solbakken og deres personlige gaver? Enten du kjøper til mor, bestemor, din søster eller bestevenn, lag en personlig gave som de virkelig vil sette pris på. Alle våre fotoprodukter er fullt tilpasningsbare, enten du bruker et av våre forhåndsdesign eller starter med et blankt lerret, betyr det at uansett hva du lager så blir det en helt unik presang. Klikk på knappen nedenfor for å lage tidenes mest omtenksomme julegave.

lag her

Kommentarer