Julen er en utrolig viktig tid for oss i fotoknudsen. Våre produkter er med på å vekke følelser i mennesker, og havner ofte under juletreet. Best av alt er reaksjonen du får fra mottakerne. Nettopp derfor er julen så viktig for oss, og vi ønsker å være med på å inspirere våre kunder til å finne nye måter å forberede seg til jul.

Ved å ta i bruk bilder i julepynten skaper du et personlig uttrykk og ekstra god stemning, og det er jo nettopp det julen handler om; familie, venner, god mat, gaver og hygge. Disse dagene tilbringer man mer tid sammen med de menneskene man bryr seg om, og det er slik gode minner skapes. Ved å ta bilder får man fanget alle disse magiske øyeblikkene og kan ta de med seg inn i juleforberedelsene. For eksempel kan du lage en helt unik julekrans med bilder, eller kanskje egen julepynt med bilder av barna? Dette er dekorasjoner du kan ta frem år etter år, og bildene kan byttes ut underveis dersom du ønsker forandring. Noen legger litt ekstra tid ned i innpakningen av gaven ved å bruke bilder som gavelapper. Utrolig gøy for den som får gaven. Fremkall bildene dine på fotoknudsen.no eller gjennom vår app og bruk de til å pynte med nå i førjulstiden.

Bilder i juleforberedelsene

Fotobok med dine juleforberedelser

Hva med å lage en fotobok med bilder fra juleforberedelsene? På denne måten kan du huske hva du har av julepynt, hvordan du fikk dekket bordet helt perfekt eller hvem som fikk hvilke gaver. I tillegg er dette superkoselig å se gjennom i etterkant, og gjenoppleve julefølelsen når du selv vil.

Fotobok

Bestill fotobok her.

Julekort

Julekort er en lang og spesiell tradisjon i Norge. Vi lanserer hvert år en ny julekortkolleksjon, samt beholder de tradisjonelle favorittene fra tidligere år. Vi garanterer godt utvalg, og noe for alle. Velg frem de fineste bildene dine og gi familie og venner en hyggelig hilsen i førjulstiden.

Julekort

Gavepose med bilde

Hva med å gjøre noe spesielt med gaveposene dine i år? Print ut dine favorittbilder og lim dem på de tradisjonelle gaveposene før du pakker inn gaven.

Gavepose med bilde

Kopp med julemotiv

Kopp med et personlig bilde er en praktisk og veldig fin gave, enten til deg selv eller andre. Dette er en suksess hos familiemedlemmer i alle aldre. Hva med å lage en kopp til barna bilde av seg selv på eller til besteforeldre med bilde av barnebarna? En kopp med en spesiell julehilsen er også en veldig fin gave å gi.

Bilder i juleforberedelsene

Mobildeksel

Mobildeksel med et personlig bilde eller en julehilsen er både koselig og gøy. Et godt gavetips til venner eller til den som har alt.

Bilder i juleforberedelsene

Bestill mobildeksel her.

Kommentarer