Interessen rundt foto er sterkt tilstede blant folk flest. Det fotograferes flittig med kamera så vel som mobiltelefoner og det deles videre i sosial medier. Vi ønsker, gjennom våre produkter, å vise frem hvordan man kan benytte disse fine hverdagsøyeblikkene på alt fra en liten kopp til et gigantisk lerret.

Interiør og Boligmessen er en publikumsmesse som blir holdt i Bergen hvert år, og er en møteplass for interiør og håndverks- interesserte. Messen ble for første gang arrangert i 2011 og har allerede blitt en av Norges viktigste arenaer for design og interiør.

Interiør og Boligmessen

Det var svært mange som tok turen innom oss for å se alt det spennende vi kunne tilby. Interiørstylist Gunn Monsen designet messestanden for oss og hjalp oss med å plukke ut de rette bildene. Resultatet ble fantastisk flott og var til stor inspirasjon både for oss og alle de besøkende. Med en flott bildevegg fikk vi vist frem våre ulike interiørprodukter på både blanke og matte overflater. Publikumsfavorittene ble helt klart aluminiumsplate og skumplate med matte overflater. I tillegg hadde vi også med oss fotobøker, julekort, kopper og gavepapir.

Hver dag var det mulig å delta i en konkurranse om et gavekort fra fotoknudsen.no på 2000,- og det ble trukket ut tre heldige vinnere i løpet av helgen.

fotoknudsen på Interiør og Boligmessen

fotoknudsen på Interiør og Boligmessen

fotoknudsen på Interiør og Boligmessen

For flere messeoppdateringer les mer her.

Kommentarer