Fotokalender

På jakt etter gode julegavetips? Har du bilder liggende på pc-en eller mobilen din du blir ekstra glad av å se på? Bilder som bringer frem gode minner og får frem smilet? Da kan det være at noen du er glad i også ville sette pris på å se disse bildene. Så hva med å lage en personlig, egenkomponert og hjemmelaget månedskalender med dine beste bilder og gi den bort i julegave? Vi tør påstå at dette er en perfekt gave til dem du vet kunne ønske seg å starte det nye året med god orden og oversikt. Julegaven varer et helt år, er praktisk, nyttig, personlig og underholdende. I tillegg vil dine nære og kjære garantert sette pris på en personlig veggkalender som både varmer og imponerer. Ikke rart at månedskalenderen er bestselgeren hos fotoknudsen år etter år. Veggkalenderen passer perfekt for deg som liker å lage julegaver selv, og vi i fotoknudsen garanterer at resultatet blir proft og lekkert.

Stort utvalg av månedskalendere

Hos fotoknudsen kan du lage månedskalendere i ulike størrelser og oppsett. Velg mellom tre varianter, enten kvadratisk i størrelsen 20 x 20 cm, enkel i størrelsen 20 x 30 cm eller dobbel i størrelsen 30 x 40 cm. Du kan velge om bildekalenderen skal lages på premium fotopapir eller standardpapir. Det som gjør det ekstra gøy å lage en veggkalender er alle de kreative løsningene du kan velge mellom, både ulike bakgrunner, farger og rammestiler. Du kan også legge tekst på bildene, hvis du ønsker det. Det er med andre ord mange muligheter til å lage en veggkalender som vil passe perfekt til den eller de som skal få den. Legg inn en kommentar til selve bildet eller bildene, eller hva med å legge inn en liten vits eller kanskje noen visdomsord?
De ulike designoppsettene gjør at du kan velge om du ønsker ett eller flere hovedbilder for hver måned, noe som gjør det gjør enklere dersom du har flere bilder du kunne ønske å vise frem for hver måned.

Stort utvalg i månedskalendere

Enkelt og intuitivt å lage en kalender

Ta en titt på fotoknudsens mange varianter av månedskalendere og velg den du liker best. Designprogrammet vil så lede deg raskt og enkelt gjennom prosessen. Det du kan gjøre på forhånd, før du går i gang inne i designprogrammet, er å få en oversikt over hvilke bilder du ønsker å bruke, og så lagre disse i en mappe. Finn gjerne frem litt flere bilder enn akkurat det antallet du trenger – det kan være fint å ha litt forskjellige bilder å velge blant for å finne den eller de kombinasjonene som passer best sammen.

Velg et tema for månedskalenderen

For å få en rød tråd, og for å gjøre det enklere å velge ut bilder til veggkalenderen, kan det være smart å velge et tema for månedskalenderen. Skal den for eksempel ha bilder som representerer hver måned eller årstid? Skal det være en julegave til en friluftsinteressert pappa, kan jo bildene være av han og familien ute i naturen. Skal du lage en kalender til kjæresten kan du finne frem bilder tatt av dere hver måned i året som gikk fra både ferier, helgeturer og kanskje noen artige selfies? Og er det besteforeldrene til barna dine du ønsker å lage en kalender til, er det vel ingen tvil om at artige og fine bilder av de små i ulike situasjoner kommer til å slå godt an. Her er det bare fantasien som setter grensene for hvordan type bilder og hvilket tema du kan gå for.
Få gode tips til tema for din veggkalender: 7 kreative og personlige kalendere

Månedskalender til kjæresten

Lag veggkalenderen allerede i dag

Synes du det er vanskelig å finne på spennende julegaver, er kanskje en personlig månedskalender med dine beste bilder løsningen på deler av årets julegavekabal.
fotoknudsens ulike kalenderprodukter er perfekte julegaver til mamma, pappa, kjæresten, besteforeldre eller noen andre du er glad i, nettopp fordi de som får gaven kan kose seg med de beste blinkskuddene gjennom et helt år. Slike hjemmelagde julegaver blir dessuten også ofte et minne for livet fordi man gjerne samler på kalenderen når året er omme.
Du lager en månedskalender på fotoknudsen.no på kun få minutter. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Du kan også lage og bestille en veggkalender via nettbrett og mobil. Noen få dager senere ligger en egenkomponert og hjemmelaget kalender ferdig i postkassen, og du kan stryke av én eller flere julegaver på julegavelisten.

Månedskalender fra fotoknudsen

Se hele utvalget av månedskalendere.

Kommentarer