Julekort 2016

Lage julekort selv? Du blir kanskje stresset bare av tanken? Pust med magen. Dette løser du enklere og raskere enn du tror, og før du vet ordet av det er årets julekort ferdiglaget lenge før julestria setter i gang for alvor. Jobben med å lage julekort gjør du raskt og enkelt på fotoknudsen.no, og kun få dager senere får du julekortene rett hjem i postkassen din.

Et stort utvalg av julekort

Hos fotoknudsen kan du velge det julekortdesignet du liker best blant 46 lekre forhåndsdesignede designmaler med ulike temaer. Har du derimot litt bedre tid og ønsker å utfolde deg mer kreativt, kan du også designe årets julekort helt fra bunnen av ved å velge malen for å designe selv. Mulighetene og valgene er mange, så her er det bare fantasien og kreativiteten som setter grensene. Du kan velge mellom doble, enkle og tosidige julekort, tekst og motiver, og om du ønsker julekort med plass til ett eller flere bilder. Du kan velge ulike bakgrunner, rammer og masker.

Du tenker kanskje at du ikke har tid til å skrive inn tekst på årets julekort? Fortvil ikke. Det fine med julekort med dine egne bilder er at de ikke krever mye tekst, noe som gjør julekort med foto til den perfekte løsningen om du skal sende julekort til mange.

Se hele fotoknudsens utvalg av julekort her.

Julekortnyheter og bestselgere

I år kan fotoknudsen tilby mange flotte designmalnyheter i tillegg til bestselgerne fra i fjor. Utvalget av designmaler er stort og variert, så her bør det finnes noe for enhver smak uansett hvilken stil du ønsker på årets julekort. Velg mellom kort i en klassisk stil i rødt eller gull, en nostalgisk stil, julekort i duse naturfarger eller julekort med mer fargerike kombinasjoner. Ønsker du en moderne look, vintage-stil eller lekne og morsomme juleillustrasjoner og figurer, finner du også det i fotoknudsens store julekortutvalg.

Her er noen av årets julekortnyheter:

Julekort fra fotoknudsen.no

Disse julekortene var fjorårets bestselgere:

Julekort bestselgere

Slik lager du julekort

Start med å logge deg inn på din side hvis du allerede er kunde hos fotoknudsen. Dersom du ikke er det kan du enkelt registrere deg som ny bruker. Bestem deg for hvilket julekort som passer best til ditt formål og dine bilder, og velg dette designet. Du kommer da inn i skaperverktøyet og kan starte på den artige jobben med å plassere bilder og tekst. Du kan hele tiden få se en forhåndsvisning, slik at du kan se om sluttresultatet er slik du ønsker eller ikke. Husk å lagre arbeidet ditt underveis.

Skriv en julehilsen for hånd

Du kan fremdeles gjøre litt håndarbeid, og få den ekstra hjemmelagede følelsen på julekortene dine etter at de er ferdige, selv om du lager julekort på nettet. På flere av julekortene fra fotoknudsen er det plass til å skrive en personlig hilsen for hånd hvis du ønsker det. Du kan også sette et personlige preg på konvoluttene som følger med når du bestiller julekortene. Hva med å la barna klistre på klistremerker på konvoluttene? Og kanskje la de minste i huset, som har lært seg å skrive, få skrive på adressene med en tusj i en julete farge? Dette er ikke bare hyggelig for den som mottar julekortet, men også moro for barna.

Julekort fra fotoknudsen.no

Ta vare på julekorttradisjonen

Nøl ikke. Ukene mot jul går alltid forrykende fort, og det er derfor lurt å begynne å tenke på å lage årets julekort allerede nå. Å lage og sende julekort er en hyggelig juletradisjon, og dine nære og kjente vil garantert sette pris på et personlige julekort. Bare se for deg overraskelsen, smilet og gleden når ditt julekort blir åpnet.
Unngå stress i julestria og bestill julekort med foto i dag! Lag og bestill julekortene dine her.
Les også: 5 tips til personlige julekort med bilder

Kommentarer