Hverdagsglede

Velger du denne gaven, ta deg tid til å sette deg inn i mottakerens sted. Hva kunne han eller hun ha gleden av å se på hver dag? Populære motiver er bilder av barn, kjæledyr og naturlandskap. Et landskapsbilde kommer til sin fulle rett ved å bruke vårt panoramaformat. Det er jo også mulig at du sitter med et unikt bilder av en spesiell hendelse dere har delt? En reise eller en opplevelse resulterer ofte i bilder som passer spesielt godt som gave.

Små og store anledninger

Både små og store anledninger kan dekorere et hjem. Bryllupsbilder fortjener en hedersplass i stuen, det samme kan familiebilder. Andre gode tips er minner fra dagliglivet, et kjærestebilde eller barnebilder. Det fine med lerret er at de kan dekodere alle rom i huset, avhengig av hva motivet er. Har du kanskje funnet et gammel bilde av bestefar fra han var liten? Overrask familien med et gammelt minne ved å digitalisere bildet og forstørr opp på lerret.

Forstørr opp på lerret

3 gode tips for bilder på lerret

1. Forhåndsvisning
Husk at kantene av bildet blir brettet rundt kanten på lerretet. Pass derfor på at ikke hoder eller andre viktige detaljer blir kuttet. Du får se resultatet i forhåndsvisningen og kan gjøre justeringer før du bestiller.

2. Riktig format
Mange bestiller mindre format på lerret enn veggen egentlig fortjener. Er du usikker på hvilket format du skal velge, klipp ut ulike størrelser av papp eller papir og prøv deg frem på veggen for hvilket format som egner seg best. Dette tipset er også nyttig dersom du planlegger å lage kollasj av flere lerret i ulike størrelser. Bruk laser når du skal henge opp for å sikre rette linjer.

3. Bildeserier
For ekstra flott resultat; lag flere lerret av samme bildeserie og skap ditt eget, fantastiske kunstgalleri på veggen. Bruk gjerne samme format, men variasjon av store og små blir også kjempeflott!

Kommentarer