Å planlegge et bryllup er både morsomt, spennende og tidvis stressende. Det er mye som skal planlegges og bestemmes før den store dagen. For å gjøre det så enkelt som mulig for dere å komme i mål med det som har med bryllupskort å gjøre, har våre designere laget et stort og variert utvalg av designmaler for både hold-av-dagen-kort, invitasjonskort og takkekort til bryllup.

Valg av design til kortet

Romantisk, moderne eller klassisk design? Velg det designet dere liker best på fotoknudsen.no, fyll kortet med ønsket tekst og sett inn egne bilder. Har dere egne ideer til designløsninger, kan dere også designe egne og unike bryllupskort helt fra bunnen av.

Å lage alt selv er veldig gøy, men litt mer tidkrevende. Uansett om dere velger å bruke en designmal eller designe bryllupskortene selv, garanterer vi dere et profesjonelt sluttresultat.

Bryllupskortene kan lages på pc, nettbrett eller med mobil ved hjelp av vårt raske og intuitive designprogram. Alle bryllupskortene selges i pakker på 10 kort, inkludert 10 hvite konvolutter. Velg det formatet og det designet dere liker best og lag bryllupskort nå.

Se hele vårt utvalg av bryllupskort her.

I samarbeid med magasinet Ditt Bryllup har vi også i år gleden av å presentere tre nye bryllupskortdesign tilpasset årets trender. Les mer om bryllupskortene og samarbeidet med Ditt Bryllup her.

Bryllupskort fra fotoknudsen

Smarte hold av dagen-kort til ditt bryllup

Har dere bryllupsdatoen og gjestelisten klar uten at alle detaljer er på plass? Da kan det være lurt å sende ut hold av dagen-kort eller hold av datoen-kort. På den måten får dere sikret dere at gjestene deres holder av den viktige dagen i kalenderen sin.

Å sende ut et slikt kort til alle på gjestelisten er smart enten dere planlegger et endagsbryllup, et bryllup som skal vare i tre dager til ende eller om dere skal ta med dere hele bryllupsfølget til et annet land. På denne måten vinner dere litt tid. Selve invitasjonen med alle detaljer for festen kan dere sende ut litt senere.

TIPS! Skal dere gifte dere utenlands, kan det være lurt å sende ut et hold av dagen-kort allerede 12-6 måneder før bryllupet.

Ulike kortformat

Dere kan velge mellom ulike formater/størrelser på hold av dagen-kortet, og om dere ønsker enkle, doble eller tosidige kort. Designmalene har ulike tema med ulike farger og dekorer. Her finner dere alt fra enkle minimalistiske kort til kort med mer designelementer.

Kortene er laget slik at det er satt av god plass til et flott bilde av dere to, så her er det bare å lete frem et blinkskudd, og la dette bildet pryde kortet. Kanskje dere har et fint bilde fra forlovelsesdagen? Eller kanskje dere har en fin selfie lagret på telefonen som kan brukes på kortet?

Hold av dagen-kortene finner dere her.

hold av dagen kort

Lag flotte invitasjonskort til bryllup på 1-2-3

Har dere allerede gjort dere opp en mening om stil og fargekoder for bryllupet, kan dere ha dette i bakhodet både når dere lager hold av dagen-kort og invitasjonskort. Stadig flere velger å ha et gjennomgående design- og fargetema på alt fra kort til dekor som blir brukt på selve bryllupsdagen.

Vi tilbyr en rekke lekre ferdigdesignede invitasjonskort, og du kan velge mellom alt fra kort i hvitt og sølv, duse pasteller til mer sterke kontrastfarger. Også her kan dere velge mellom ulike formater/størrelser, og om dere ønsker enkle, doble eller tosidige kort. Noen designmaler har plass til ett bilde, mens på andre kan dere legge inn to til tre egne bilder.

Vi har lagt inn en standard invitasjonstekst i noen av malene, men denne teksten kan dere enkelt forandre på og skrive inn det dere ønsker. Har én av dere – eller kanskje begge – en liten designer i magen, kan dere også velge malen for å designe kortet helt fra bunnen av.

Full oversikt over invitasjonskort til bryllup finner dere her.

invitasjoner bryllup

TIPS! Send gjerne ut invitasjonskortene 6-4 måneder før bryllupet. Har dere allerede sendt ut hold av dagen-kort, har dere litt bedre tid med tanke på invitasjonen. Men så snart alle detaljer som må med i invitasjonen er på plass, er det bare å få kortene laget og postet så raskt som mulig slik at gjestene deres kan planlegge deretter.

TIPS! Dobbeltsjekk at dere har fått med dere tilstrekkelig informasjon om både vielsen, sted for festen, svarfristen osv. Trengs det informasjon om transport, kan også dette nevnes i invitasjonen.

Takkekort til familie og venner etter bryllupet

Å lage takkekort etter bryllupet er ofte den siste oppgaven i forbindelse med bryllupet, så nøl ikke – gå i gang med det samme! Nå sitter dere sikkert også på en hel haug med flotte bilder fra bryllupsdagen, så utfordringen nå blir rett og slett å velge ut ett eller flere av de aller fineste og la disse pryde takkekortet.

Like raskt og enkelt som dere lagde hold av dagen-kort og invitasjonskort, lager dere nå et flott takkekort til gjestene deres og alle de andre som overrasket dere med en gave på den store dagen. Velg den designmalen dere liker best, eller design kortet selv helt fra bunnen av. Mange av våre ferdige takkekortmaler har også ferdig tekst, men denne kan dere enkelt fjerne eller endre dersom dere ønsker det. Spesifiser gjerne gaven i takkekortet slik at teksten blir mer personlig.

Det er også hyggelig å takke gjesten/gjestene for at de var tilstede og delte den store dagen md dere. Til de gjestene som ikke hadde anledning til å komme, kan dere skrive at dere synes det var synd at den/de ikke kunne komme.

Se hele utvalget av flotte takkekort her.

takkekort bryllup

La deg inspirere av årets bryllupskort-nyheter:

bryllupskort

Kommentarer