Kunden i rampelyset

Fra fotobøker og kopper, til bilder og veggdekor. Vi elsker å se hvordan dere forvandler unike øyeblikk til personlige bildeprodukter. Det er utrolig inspirerende både for oss og alle våre kunder. Nå vil vi få presentere vinneren av #minfotoknudsen i januar.

Hva var det som gjorde at du ønsket å lage en skumplate med bilde?

Jeg synes skumplate er et rimelig og veldig flott produkt til å henge på veggen eller la stå på en hylle/bordkant. Jeg laget de første skumplatene for rundt fire år siden, og siden har det blitt en del hjemme hos oss, men også til andre.

Var det en gave, eller laget du det til deg selv?

Bildet av Ole (sønnen min) som jeg tok da han var nyfødt, har jeg laget til eget bruk. Dette henger nå både på veggen i stuen vår og i fotostudioet mitt. Ole ble skikkelig stolt da han fikk se bilde av seg selv i 40 x 60 cm.

Skumplate fra fotoknudsen

Kan du fortelle oss litt om bildet du har brukt?

Bildet er fra nyfødtfotografering, som jeg selv tok hjemme i stuen da han var 11 dager gammel. I nyfødtperioden er det lurt å være flink å ta masse bilder, for den tiden går så utrolig fort over. Jeg kan også anbefale å la nybakte foreldre reise til fotografen innen babyen er to uker gammel for å forevige slike sovebilder. Disse gjør seg så bra på veggen! Det samme gjør bilder fra ferier eller andre hendelser, kanskje av favorittlandskapet? Hva som helst som man er litt stolt over, burde man vise frem.

Er dette det første bildeproduktet du har laget, eller har du laget flere?

Siden jeg lever av fotografering, så er dette bare ett av veldig mange produkter jeg har laget. Jeg synes det er svært viktig å få fine bilder eller minner på trykk, enten i form av bilder i album, fotobok eller noe som skal henge på veggen.

Skumplate fra fotoknudsen

Hvorfor valgte du å lage dette produktet på fotoknudsen.no?

fotoknudsen har enkel tjeneste til å bestille bilder, de kommer kjapt i posten, og jeg må si at skumplatene har en veldig fin, halvmatt overflate som jeg elsker!

Er det noe du skulle ønske du hadde gjort annerledes, eller det noe fotoknudsen kunne har gjort for å gjøre det enda enklere for deg å lage skumplaten?

Jeg kunne ønske det var enda flere valgmuligheter på formater. Gjerne enda større størrelser, men også noen mer avlange varianter. Ellers super enkelt å lage, men som fotograf som ønsker STORE bilder på veggen, er det størrelsen som gjelder i flere sammenhenger til mitt bruk. Jeg synes gode bilder, fortjener størrelse.

Få bildene dine opp på veggen

Har du noen gode tips til andre som ønsker å lage skumplate eller andre bildeprodukter?

Få favorittbildene dine på veggen! Interiørproduktene er enkle å henge opp. Jeg synes flere burde være litt mer “vågale” å prøve annet enn lerret som jeg ser rundt om i hjemmene. Skumplate eller aluminiumsplater gir en enda kulere look, synes jeg.

Hvilket bildeprodukt ønsker du å lage når du skal benytte deg av gavekortet som du har vunnet?

Jeg har flere skumplater som skal gis bort, og rommet til sønnen min skal krydres med noen bilder. Jeg tenkte kanskje å lage skumplate av noen barneplakater jeg designer selv. Nå er han veldig opptatt av biler, gravemaskiner og lignende, så kanskje det blir noen tegninger som blir trykket på skumplate? Det er mange ideer, nå må vi bare få oss mer veggplass.

Kommer du til å fortsette å dele bilder av dine bildeprodukter, for å inspirere andre til å gjøre noe med bildene sine?

Selvsagt, det er alltid gøy å dele inspirasjon, men også få inspirasjon av det andre lager. Det er kun fantasien som setter begrensninger.

Skumplate fra fotoknudsen
Har du laget en fotoknudsen-kreasjon? Del bilde av produktet på Instagram eller Twitter med taggen #minfotoknudsen eller last det opp til vårt galleri. Du blir da med i trekningen om et gavekort fra fotoknudsen og får samtidig mulighet til å bli den neste “Kunden i rampelyset”.

Kommentarer