Planlegger du å sende ut personlige julekort til familie og venner, men synes det er vanskelig å få jobben gjort eller finne inspirasjon? Nå er det enklere enn noen gang å lage flotte julekort, og utvalget er stort. fotoknudsen er størst på personlige julekort i Norge, og har et godt tilbud, både for deg som vil gjøre det så enkelt og raskt som mulig, og for deg som ønsker å utfolde deg kreativt.

Se fotoknudsens julekortkolleksjon for 2015.

Julekort fra fotoknudsen.no

Stort utvalg av julekort

Hos fotoknudsen finner du et stort utvalg av julekort i alle fasonger og størrelser. Du kan velge mellom doble, enkle og tosidige julekort, tekst og motiver, og om du ønsker julekort med plass til ett eller flere bilder. Velg mellom 120 flotte designmaler med ulike temaer eller designe ditt eget julekort helt fra bunnen av ved å velge malen for å designe selv. Mulighetene er mange, så her er det bare kreativiteten som setter grensene.

Stadig flere bruker egne bilder på julekortene, da dette er en enkel måte å få et vellykket resultat på. Julekort med bilder krever nødvendigvis heller ikke så mye tekst. Derfor er slike julekort en fin løsning hvis du skal sende julekort til mange.

La deg inspirere av disse flotte julekortene, som er noen av Foto Knudsens bestselgere. Finn ut hvilke type julekort som passer best til ditt formål og dine bilder:

fotoknudsen julekort bestselgere 2015

Årets julekortkolleksjon 2015 er lansert med 16 nye design:

fotoknudsens julekort 2015

Designutvalg på julekort

Blant fotoknudsens 120 ferdige designmaler finnes det noe for enhver smak. Ikke uventet er det de tradisjonelle julemotivene som er fotoknudsens kunders favoritter, og da gjerne med røde og brune dekorelementer. Naturlige motiv, som norske vinterlandskap og tradisjonelle julefarger, er også eksempler på nostalgiske og enkle motiver, som aldri går av moten. Fordelen med å bruke en ferdig mal, er at du kan gjøre kortene personlige på en enkel og tidsbesparende måte.

Egendesignet julekort

Mange av fotoknudsens kunder foretrekker også å designe julekortet helt selv fra bunnen av, ved å velge bunnfarge, rammer til bildene, fonttype og dekorelementer fra fotoknudsens store utvalg av designelementer. Du kan skrive inn din egen tekst med ulike skrifttyper, farger og størrelser. Du bestemmer også selv hvor mange bilder du ønsker å ha med og hvordan disse skal settes sammen. Her er det gode muligheter for å leke seg, utforske og finne sin egen stil. Husk å aktivere «tilpass-knappen» når du setter i gang. Å designe uten mal er noe mer tidkrevende enn å bruke en ferdig mal, men veldig moro.

Lurt å være tidlig ute

Husk at uansett hvilken løsning du velger, så er det lurt å bestille julekortene så raskt som mulig, for å unngå stress i julestria.

For å være sikker på at du får tid til å skrive, både på konvolutter og julekort, samt sende julekortene videre innen postens frister, anbefaler fotoknudsen at du legger inn bestillingen av julekort med foto i løpet av november.

Kommentarer