Vi vet detaljene er viktig når prinsessen eller prinsen skal feires, og vår designer har derfor laget en bred kolleksjon med invitasjoner. Ta en titt og se om du finner din favoritt, eller design selv.

Invitasjoner til en liten prinsesse

Slik lager du invitasjoner til dåp

Du trenger ikke være designer for lage søte, fine, vakre, morsomme eller unike invitasjoner og dåpskort. Finn frem babybilder, last opp til fotoknudsen.no og du er i gang. Med noen få tastetrykk har du laget en personlig invitasjon som det er ekstra stas å sende ut.

Finn frem noen blinkskudd av ditt nyfødte barn. Det er sikkert mange, og kanskje litt vanskelig å velge? Et råd fra oss er å velge bilder som er skarpt, ikke for mørk og gjerne et rolige bilde uten for mye «støy» i bakgrunnen – slik at prisen eller prinsessen kommer i fokus.

Dersom du ønsker å legge til flere bilder enn det som er forhåndsdefinert i invitasjonsmalen er det fult mulig. Finn frem bildet du ønsker å benytte og «dra» det inn i invitasjonen. Du kan også fjerne bilderammer, dersom du ønsker færre bilder enn det som er forhåndsdefinert.

Tekst til dåpsinvitasjoner

Dersom du er usikker på hva du skal skrive ligger det et forslag til tekst i alle våre invitasjonsmaler. Ønsker du å tilpasse teksten er det fult mulig. Klikk på teksten og legg inn ønsket tekst. Du kan også endre fonttype, farge og størrelse på teksten om ønskelig.

Se vårt store utvalg av invitasjoner

Det lille ekstra

Dersom du ønsker å gjøre invitasjonen ekstra personlig har vi noen tips til deg. Korte rim, regler, dikt, sangvers eller sitat kan du kopiere fra nettet og lime inn i dåpsinvitasjonen (eller skrive inn selv). Dette er med på å skape en unik invitasjonstekst og sette mottakerne i den rette stemningen. Kanskje du har noen ord fra din egen barndom, som er ekstra kjær for deg?

Ved å benytte en skriveskrift og velge en ekstra stor font størrelse kan du lage ditt eget unike monogram. Dette er meget dekorativt i en invitasjon.

Avtrykk av en liten hånd eler et fotavtrykk kan du skanne og laste opp til fotoknudsen.no og legge dette til som et bilde og plassere inn i invitasjonen. I underkant av bildet kan du for eksempel legge til barnets navn og fødselsdatodato. Mulighetene er mange, kun fantasien setter grenser.

Invitasjoner med bilde av prinsen

Personlig og unike invitasjoner til dåp

Når du er fornøyd med ditt valg av design, bilde og tekst kan du velge mellom ulike farger på konvoluttene. Ta deg god tid til å se gjennom resultatet og kos deg med forberedelsene til den store dagen.

Håper våre tips og råd kommer til nytte. Skulle du ønske finner du bordkort og takkekort i likt design. I tillegg vil du kunne legge til like eller lignende bunner og cliparts i en eventuell fotobok fra dåpsdagen.

Lykke til med forberedelsene til den store dagen.

Kommentarer