Jeg heter Stine K. Jansen. Jeg bor i Gjerdrum med mine tre gutter, eller det vil si to mindre gutter og min kommende mann☺️. Vi stortrives her med furuskogen som nærmeste nabo. Til daglig jobber jeg som lærer. I tillegg er jeg en lidenskapelig instagrammer og gjennom min profil @livingenjoy deler jeg bilder av alt fra natur, mote, interiør og hverdagsøyeblikk.

Bryllupsplanlegging

Til vinteren skal jeg gifte meg, noe jeg gleder meg veldig til. Tiden flyr og det er mye som skal planlegges i en hektisk hverdag. Vi har nå allerede planlagt bryllupet et halvt år, men mye gjenstår. Vi har jo fortsatt god tid da bryllupet ikke er før 13. januar 2018, men jeg kjenner at spenningen allerede stiger. Det mye som må være klart, og tanken på at jeg ikke må glemme noe slår meg stadig. Siden tiden går så fort finnes det heldigvis enkelte ting som kan hjelpe meg på veien.

Enkelt å lage invitasjoner

Gjennom fotoknudsen har jeg lett kunnet lage invitasjoner til bryllupet og fått det akkurat slik jeg ønsket det! Vi er skikkelig vintermennesker og elsker snø, ski og vinter. Derfor skal vi gifte oss på fjellet. Sjusjøen er stedet, stedet vi er blitt så glad i og hvor vi har tilbrakt masse tid sammen. Hytta er blitt vårt andre hjem! Invitasjonene er selvfølgelig preget av dette. Bildene tok vi på Sjusjøen forrige vinter. Bildene lastes lett opp på fotoknudsen.no og kan limes rett inn på det valgte kortet. Det er også mange muligheter med bakgrunner, skrifttyper og applikasjoner. Jeg ønsket et lekent vinterkort som tydelig skulle vise det som gjenspeiler oss. Siden det er vinterbryllup ble selve kortet hvitt, og for at det ikke skulle bli for stor kontrast valgte jeg grå skrift. Dette passet veldig godt til sort-hvitt bildene våre. Bakerst er det to kongler, som er elementer som også vil gå igjen i selve bryllupet. Jeg valgte matt papir som ga et litt vintage-aktig utrykk, og som gjorde at jeg ble meget fornøyd med sluttresultatet. Nå er kortene sendt ut, så da er det bare å glede seg til å dele dagen med familie og gode venner. ❤️

Kommentarer